Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

woensdag 27 augustus 2014

Van Jane Austen en NAH

Wat hebben die nu met elkaar te maken? Niets, helemaal niets maar het zijn 2 stukjes die ik graag met jullie wil delen.

Jane Austen.......  Een site met quiltblokken en verhalen over Jane Austen's familie. 36 weken lang elke week een quiltblok. Voor alle liefhebbers een must om te zien. Rechts in de zijbalk bij BOMmetjes 2014 staat ook een link voor als je nog eens terugkomt en de link zoekt.

Weet je nog dat ik met mijn tassen met quilts en ideeën op pad ging naar Buiten? Het zorgatelier voor mensen met NAH. Het was voor mij een geweldige emotionele ochtend. Al luisterend naar elkaar was de grote vraag 'Hoe kan ik dit ook maken met mijn beperking?'
Vlug gezegd maar toch moeilijker ingevuld dan gedacht. Er zijn heel veel hulpmiddelen maar wat is voor jou nu de fijnste. Ik heb toen een oproep gedaan voor Tips! Gelukkig zijn er al binnen gekomen en die staan op de pagina rechtsboven Tips! voor NAH.

Maar niet alleen voor NAH ook voor iedereen met een beperking die er zijn voordeel mee kan doen. Gebruiken we zelf niet allerlei hulpmiddelen van andere hobby's om het ons zelf makkelijker te maken.
Wil je graag mee aanvullen? Stuur me een e-mail en geef daarin ook aan of ze op de pagina geplaatst kunnen worden.

Ondertussen heb ik weer anderhalf Gossip blokje af. Die laat ik zo snel mogelijk zien.

Lieve groet,
Anita

3 opmerkingen:

jolanda zei

Goed idee om zo'n lijstje te maken... wellicht kun je op deze manier veel mensen helpen.
Je link naar de Jane site ga ik zo eens snel bekijken. ;-)

quiltlodge gerda zei

O joh, ik wou dat ik goede tips voor je had. Maar ik zou het echt zo niet weten. Sorry. Maar mocht er toch nog iets in mij op komen dan laat ik je het beslist weten hoor.
Zag net je werkjes van je vorige berichtje > beeldschoon! Liefs,

Chris zei

Dank je wel voor de link!!! Enig.

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...