Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zondag 25 mei 2014

Een weekje Buiten

Hoe beschrijf je gouden dagen? Eigenlijk begon het met de vraag: Anita zou jij iets willen vertellen over patchwork aan een deelnemer? Ja! dat lijkt me geweldig leuk!
Er waren wel wat puntjes waar ik op moest letten want we hebben het over deelnemers van Buiten. Mensen met NietAangeborenHersenletsel.
Iets wat jou en mij zomaar kan overkomen. Moet je je voorstellen dat je een hersenletsel oploopt en niet meer kunt patchen, stofjes aaien en laat staan de combi leggen tussen stof en patroon. Want letters zijn voor jou taboe en die ene arm wil ook niet wat jij wilt. Het was een uitdaging! Niet dat ik de oplossing heb. Maar we hebben samen een geweldige ochtend gehad met moeilijke momenten en mogelijkheden om eens te kijken of we iets kunnen vinden dat het toch weer mogelijk zou zijn. Even een stofje en naald en draad in je hand(en).


Het begin is gemaakt voor een infomap met veel foto's. Hiervoor heb ik natuurlijk jullie blogs bezocht en meneer Google. Ik heb enkele voorbeelden gevonden die opgeslagen zijn voor later. Informatie moet steeds met kleine beetjes aangeboden worden.
Als je dit leest is het voor jou misschien wel herkenbaar omdat je zelf weer een manier hebt gevonden of iemand in je omgeving. Dan ben ik naar jou op zoek voor Tips!. Ik wil ze gaan verzamelen en een hoekje inrichten op mijn blog voor de Nu Aan Het werk Tips uit de praktijk. Als ik je info mag vermelden laat het me weten via mail.

Maar er was nog een gouden dag deze week. Zaterdag hebben we mijn verjaardag gevierd met de Bee op een verrassingslocatie. 's-Morgens met 'het groene monster' de meiden opgehaald en richting het Kempenland gereden. Nou wist ik de weg al goed want ik was er deze week al eerder geweest. Eerst hebben we heerlijke koffie/thee en appeltaart mèt op bij de Buitenman. De meiden wisten nog niet waar we naar toe zouden gaan en vonden dat ik dan ook maar mijn cadeautjes uit moest pakken.

Daarna hebben we de hele dag in het Weidehuis gezeten van Buiten. Ja van boven met al die lieve mensen. We zijn weer heerlijk aan de slag gegaan met hexagonnen, Home Sweet Home, Mosaics en een cursus haken...... Ik denk dat de foto's genoeg zeggen.......


Stofjes zoeken voor het vogeltje.
Pffff 's-avonds maar eens één koekje bij de koffie nemen....

Cursus haken


De ladies van de Home Sweet Home

De Home van Johanke

Je hebt natuurlijk niet alles bij zo'n dag!

Heerlijk samen puzzelen........

Steekjes aan de Mosaics.

Lekker buiten een verlate lunch.

Tussendoor sporten......

multitasken met het thuisfront......

Alles voor het beste plaatje!

Hij is zo gaaf!!! en nog niet af.........

Kijk en we hebben het de hele dag met dit uitzicht moeten doen.....vervelend hè........
's-Avonds iedereen weer met volle buik thuis gebracht behalve Sjanne want die kon het bijna lopen.

Lieve meiden dank je wel voor een geweldige dag! XXXX
Ik ben dankbaar voor deze 'gouden week'.
Liefs Anita7 opmerkingen:

Anita zei

Wat gezellig heb je het gehad, heerlijk om zo een dag op stap te gaan en wat heftig is niet aangeboren hersenletsel toch. Jammer genoeg kunnen we het allemaal krijgen.

Carin zei

Dat is zeker een gezellige week geweest... leuke foto's !

marga zei

Een mooi blogje om te lezen en te kijken naar al die mooie foto's. Maakt maar weer eens duidelijk dat gezondheid een groot goed is.
Groeten
MArga

Wietskes Quilts zei

Genieten hoor van al je prachtige foto's en inderdaad, wat zullen jullie genoten hebben.
groetjes
Wietske

Petra Gerritsen zei

prachtige plaatjes en een mooi verslagje Anita.. echt genieten :-) !

quilting Jeannet zei

Het ziet er allemaal heel gezellig en zonnig uit Anita, heerlijk, wat kunnen quilters het toch altijd leuk hebben met elkaar. Gossip in the garden, was je bezig met jou Gossip?

mieke zei

Heel leuk en gezellig.
grtjs Mieke

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...