Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zaterdag 19 oktober 2013

Ik kan starten........

Donderdagavond hebben we gezellig met onze BEE 'Steekje Los' nog een avondje meegepikt. Sabine is aan haar rippledeken bezig. Zo clever hè die meid, heeft ze voor alle aparte kleurtjes wol met etiket een visitekaartjes map gebruikt. Handig en overzichtelijk! Het moest even op de foto.

Vrijdagmorgen zijn we vertrokken naar Veldhoven samen met de BEE van 'Eigen Wijs'. Sabine zou wat later aanschuiven. Grrrr kreeg ze zo'n last van hoofdpijn dat Veldhoven er niet meer in zat. Heel erg jammer vooral voor Sabine en haar hoofdje. Maar het leukste komt nog Bien want november wordt onze maand. En ik moet ook eerlijk zeggen dat ik Rijswijk leuker vond dan Veldhoven. De sfeer, de opzet en de quilts die er hingen. Ik hou niet zo van art-quilts. Ik heb wel bewondering voor de manier waarop het gemaakt is maar ik hou van de traditionele quilts. Maar qua buit en ontmoetingen was het een leuke dag.
Ik heb voor de Mosaics de groene gekocht en het zijden applicatiegaren. Bij Gerda had ik gelezen over een rolwieltje en laat Gerda nou bij Petra Prins in de stand staan, Ze heeft er heerlijk over verteld en het gaat gebruikt worden voor de Mosaics. Wil je het ook weten kijk dan even op haar blog. Nog wat lapjes voor de heb, houten knoopjes en een leuk quiltsjabloon van hartjes. Zo erg heb ik me nog nooit misdragen!!!!!

Dit zijn de stofjes die ik in de Mosaics ga gebruiken en de grote blauwe achteraan wordt de ondergrond. Ik heb er zo'n zin in om te beginnen maar eerst nog even de laatste belofte inlossen. twee kussen maken van stofjes van een dierbare die overleden is. Als het mag komen daar later de foto's van.

Heel fijn weekend en geniet van je buit als je in Veldhoven of waar dan ook uit je dak bent gegaan.
Groetjes Anita

10 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Ik ben ook fan van Rijswijk, veel leuker, alleen jammer dat al die kleine restaurantjes verdwenen zijn.

Groetjes
Ines

mieke zei

Je hebt een leuke serie lapjes gekocht.
Jammer dat Sabine niet mee kon.
Ik ben benieuwd naar de foto's van de kussens.
grtjs Mieke

Petra Gerritsen zei

prachtige stofjes Anita.. veel knutselplezier :-) !

Supergoof zei

Ik zit te genieten van je blogje, je lapjes, en je geweldig mooie patroon! Dat wordt genieten de komende tijd voor jou, en voor ons om het te mogen volgen!
(snap het nu helemaal van het groen,...)
;o)

wilma oud zei

Ik had het al op haar blog gezien, maar Gerda stond ook in Veldhoven en gaf een demonstratie van het wieltje, zonder karteltjes. Heel leuk en handig. Het werd door velen gekocht. Groetjes Wilma

Saskia Smit zei

Dat ben ik dus helemaal vergeten: het wieltje...Gelukkig zijn er nog beursen genoeg.

Chris zei

Ik heb het meer gelezen over de voorkeur voor de meer traditionele quilts. Maar toch ook leuk om deze soort quilts een keer te zien. Mijn voorkeur is ook net als van jou hoor.

jolanda zei

Wat heb je heerlijk veel ingeslagen! Daar zou je het liefst direct mee aan de slag gaan denk ik. :-))

Rennie zei

Wat ben je goed geslaagd en wat was het een heerlijke tentoonstelling he.

Carin zei

oei, oei oei ... wat heb jij een mooie lapjes klaar liggen voor de mosaic !!! ben je al begonnen ??
Je aankopen van Veldhoven zijn ook erg leuk.
De leukste beurs voor mij is de handwerkbeurs in Arnhem die half november weer is. Er staat genoeg van quilten, maar ook borduren, breien, haken, van alles wat en daarom vind ik dit persoonlijk de LEUKSTE beurs die er bestaat. Ik ga er in elk geval op de zaterdag weer naar toe (heb de rolstoel nog hier gehouden LOL)

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...