Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zaterdag 31 augustus 2013

Happy de Peppie

Vanmorgen samen met Merian naar Quilt it & Dotty geweest voor de Open Dag. Voor ons is dat meer het inschrijven voor het Dotty weekend. Omdat Sabine iets cakerigs had en Johanke iets anders quilterigs hebben we hun ook ingeschreven en zijn we er weer klaar voor. Het aftellen kan beginnen.

Natuurlijk mijn stoffenbord mee voor nieuwe groene stofjes maar daar zat deze keer niets voor me bij. Wel heb ik een gave achtergrond stof voor de Mosaics gevonden in de 50% hoek. Helemaal blij met de combinatie.
Toen lekker koffie met gebak want de winkel van Dorry bestaat 5 jaar. Achter in de tuin hebben we lekkere gekletst met andere dotten. Elke keer is het weer een soort reünie en zo gezellig.

Bij het laatste rondje voor we gingen vond ik onder op het 50% tafeltje ook nog de achterkant voor de Merry Wool Christmas. Mooie rode flanel. Shirley had hem al geshowd op FB maar ik was het helemaal vergeten. Het is een super combi en lekker warm voor de winterdagen.

Je snapt prima geslaagd en voorlopig gaat er een andere doos mee naar de BEE. Oh ja en dat mooie lapje met touwtje wordt een verdelertje......

Fijn weekend
Groetjes Anita

14 opmerkingen:

Jeanette zei

Het was zeker gezellig vanmorgen bij Dorry. Het is inderdaad een reunie van Dotten en wat ben ik blij dat ik toch mee kan met het komende quiltweekend. Super!
Je hebt prachtige stoffen gescoord.

Carin zei

Anita wat heb je een pracht aankopen gedaan, die groene voor de mosiac is geweldig !
De rode voor de kerstquilt past er perfect bij en het lapje met touwtje is gewoon een snoepje !!

feltfree på Åsly zei

Wat een leuk aankopen zeg. Je rode stofje is een echt kerstquiltstofje. Erg mooi.
Groetjes Frederika

Ineke Hulzebos zei

Je wordt we hebberig als je in zo'n heerlijke quiltwinkel loopt, vind je niet? Tenminste, dat heb ik altijd!!! Mooie aankopen!

Fijne zondag

anneke vaes zei

mooie stofjes weer. Ik ben vanmiddag ook even geweest altijd weer fijn .
Fijne zondag groetjes anneke

Annie Kingma.Bonnema zei

Mooie stofjes, en gezellig zo samen er naar toe
Groetnis Annie

christineschoon zei

Bedankt dat ik door jou omschrijving de open dag een beetje kon meemaken! Ik was graag gegaan, maar was helaas niet in de gelegenheid. Mooie stofjes!

mieke zei

Je hebt een mooie rooie !
Ik heb hem ook even vastgehad, maar niet meegenomen.
Moet nog beginnen aan mijn kerstquilt, die achterkant kan dus volgend jaar ook nog.
En ja, het was gezellig.
grtjs Mieke

Bernadette van Gils zei

Ik was vanmorgen ook bij Dorry en heb je gezien met je stoffenbord, niet wetend dat jij het was, jammer. Ik was er samen met mijn dochter en kleindochter, die zat in de tuin een computerspelletje te doen.
op het quiltweekend zien we elkaar vast en zeker want ik ga mee.
groetjes en fijne zondag
Bernadette

Ans zei

Wel geen groen, maar toch hele mooie andere lapjes. Al met al weer een leuke dag gehad!

Chris zei

Dat was een gezellig en nuttig dagje Anita. Altijd leuk om ook weer anderen te ontmoeten.

marcella zei

wat ben jij goed georganiseerd met je stoffenbord, geweldig!

AnitaS zei

Weer een gezellige dag met mooie aankopen.

jolanda zei

Niet het stofje waar je voor ging, maar toch goed geslaagd voor iets anders dus. Wat leuk dat jullie met een groepje naar dat weekend gaan... klinkt erg gezellig.

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...