Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zaterdag 6 april 2013

Nieuwe BOM/ROW

Een leuke BOM/ROW Happy Scrappy Spring die 6 maanden duurt voor de liefhebbers van scrappy. Het is eigenlijk elke maand een rij om te maken. Kaaren heeft ook hele leuke kleine patronen die je nog kunt downloaden en het patroon van een Raggedy and Friends quilt. Zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen. Zeker als je ook van stitchery houdt.

Groetjes Anita

11 opmerkingen:

Wietskes Quilts zei

Ik ga gauw even kijken, scrappy is echt mijn ding.
groetjes
Wietske

Sis Voorn zei

Leuk !!!

feltfree på Åsly zei

Ziet er erg mooi uit.
Erg verleidelijk.
Groetjes Frederika

Cisca zei

Hij is leuk, ik sla hem in ieder geval op. Bedankt!

Groetjes, Cisca

Ineke Hulzebos zei

Ik heb hem opgeslagen, dank je wel Anita!

Chris zei

Leuk hoor. Ik ben gelijk even bij haar gaan kijken.

Nellie zei

hij is heel mooi dank je wel heb meteen even gekeken

Groetjes Nellie

wilma oud zei

Leuk Anita, heb hem opgeslagen. Dank je wel!

GRANNY'S HOUSE zei

Ik heb hem opgeslagen voor ooit, nu nog tijd.

Groetjes
Ines

Saskia Smit zei

De ragdolls zijn mijn absolute favoriet. Samen met Stiching annie vormen ze een quilt die ik voor mijn mams heb gemaakt. Ik ben er nog niet aan toe gekomen om deze bom te downloaden.

AnitaS zei

Leuk hoor. Ik ga hem in ieder geval opslaan.

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...