Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zaterdag 26 januari 2013

Zo zijn we weer veel steekjes verder.....

Vrijdag is mijn bedje naar boven gegaan. Direct door naar zolder want ik ben niet van plan om het weer beneden te zetten. Het gaat goed vooruit. Wel opletten en als de sneeuw weg is kan ik echt aan opbouw gaan werken. Ik ben ook weer zachtjes begonnen met werken. Thuis dat dan weer wel maar we gaan langzaam terug naar het oude.

Deze week was de verjaardag van Merian. Sabine en ik hebben zelf een pakketje gemaakt. Natuurlijk met lapjes en kantjes en charms. Ik wilde graag iets borduren voor het doosje want anders was het zo 'plastic'. Voor het eerst met twee draadjes DMC over één draadje borduurstof. Het viel me niet tegen. Jammer ik heb vergeten een foto van het cadeautje te maken.

Op het moment is het veel borduren. Het tasje van Jeanny vordert rustig en is heel leuk om te maken.


Via Lupineke heb ik het pakketje van de Zeeuwse knop gekregen. Dank je wel Lupineke. Een heerlijk kort werkje in mijn geliefde biscornu.
Ik ga me voorlopig niet vervelen want er zijn nog meer leuke dingen te melden. Die laat ik zien in een ander blogje. Heel fijn weekend want het wordt dooien en daar zijn toch heel veel mensen blij mee.

Hartelijke groetjes Anita

22 opmerkingen:

stitchesandbeads zei

heerlijk joh dat je bedje de kamer uit is .En goed te lezen dat het beter met je gaat.
Heeft al dat geduld toch zin gehad !
Die zeeuwse biscornu wordt vast heel erg leuk
groetjes
Geke

Merian zei

Fijn dat het de goede kant opgaat, jij hebt heel veel geduld gehad mijn petje af hoor.Ben toch zo blij met mijn kadootje, heb net zelf een foto van gemaakt.
Ik zet het wel op mijn blog van de week.
Groetjes Merian

Berna zei

Fijn dat het weer een stuk beter gaat. Rustig aan met opbouwen he en in de tussentijd genieten van je mooie steekjes.
Goed weekend!

Chris zei

Wat een heerlijk idee dat je bed de kamer uit is en je langzaam weer wat kan doen. Rustig aan maar hoor! Je hebt leuke dingen onder handen. Die biscornu wordt een plaatje, dat is wel duidelijk. Hele fijne zondag.

AnitaS zei

Wat een mijlpaal dat je bed weg is. Leuke dingen ben je mee bezig. Het tasje wordt steeds leuker.

Annie Kingma.Bonnema zei

Gefeliciteerd je bed uit de kamer, hoop dat de mijne nu ook de langste tijd gestaan heeft hier.
Mooie werkjes.
Prettige Zondag.
Groetnis Annie

Elly (creatieveling Elly) zei

Wat een vooruitgang dat je bed weg is, echt super. En wat een mooie werkjes. Ik word nu wel nieuwsgierig van hat stuk waar je geen foto van hebt gemaakt.

Cisca zei

Wat zal je kamer weer groot lijken, nu ervoor zorgen, dat dat bedje op zolder blijft. Als je daar al wat aan kunt doen.
Leuk cadeautje hebben jullie Merian gegeven. mooi geborduurd, en zoveel leuke charms. En je kunt weer vooruit, met zon mooie biscornu. Dit is wel een heel aparte!

Groetjes, Cisca

Hubertine zei

Wat een goed bericht! Heerlijk om weer terug naar normaal te kunnen! Succes!!

Ineke Hulzebos zei

Wat fijn dat het zoveel beter gaat met je! Leuke handwerkjes heb je!
Fijne zondag

mieke zei

Fijn het bed de kamer uit.
Nu inderdaad de sneeuw nog weg en dan lekker naar buiten. grtjs.

GRANNY'S HOUSE zei

Wat heerlijk voor je, eindelijk het bed weg en het gaat ook nog dooien, dan kan je eindelijk weer naar buiten en frisse lucht snuiven.
Wat ben je met ontzettende leuke dingen bezig.

Groetjes
Ines

Supergoof zei

Wat HEERLIJK dat je weer op de been bent!
:o)

Lupineke zei

Langzaam terug naar het gewone leven.. heerlijk!!! En heerlijk genieten van je borduurwerkjes.... maar dat gaat vast helemaal goed komen zo te zien ;)! Groetjes en veel plezier met de Zeeuwse Knop!!

Nelleke zei

Hallo Anita gelukkig dat het bed weg is en dat je weer voorzichtig bezig bent.Wat een leuk persoonlijk kadootje hebben jullie gegeven en dat je kon borduren dat wist ik al omdat we al zoveel moois hier tegengekomen zijn.Prachtig patroon van de biscornu laat je zien.Groetjes en een fijne week lekker zonder sneeuw Nelleke

Anoniem zei

Gefeliciteerd met het bed naar de zolder!
Lees nergens iets over een fysio- of een chiroman/vrouw.Heb je alleen maar moeten rusten? Mij heeft toen een 'bottenkraker' erg goed geholpen.Dat ging niet met geweld,maar heel rustig-duim,wijsvinger langs de wervels,schudden en klaar. Na deze behandeling heb ik nog nooit weer zo'n last gehad!
Mooi borduurtje heb je gemaakt en de biscornu heb ik ook besteld.
succes met je vooruitgang en je borduren.
gezellige zondag
groetjes,Truus uit Drenthe

Johanna Faber zei

Wat fijn dat het zo goed gaat met je, ben zo blij voor je dat er nu vooruitzicht is
Mooi je borduurwerk
Fijne zondag groetjes Joke

Willy zei

Fijn dat die periode achter je ligt.
Veel plezier met de Zeeuwse knop.
Groetjes,

sylvia zei

wat heerlijk dat het (eindelijk) goed met je gaat!! Hou het zo gaande!
Leuk, he, het tasje! Ja, die knoop ook, maar mocht niet van mezelf......haha......geef genoeg uit aan alle hobby's!
Rustig aan, maar wel vooruit.........groetjes, Sylvia

Guusje, zei

Wat fijn te lezen dat het beter met je gaat. Leuk cadeau hebben jullie gegeven en wat wordt het tasje mooi.

Annelein zei

Fijn dat het beter met je gaat. 'k Heb vandaag pas gelezen dat je een hernia hebt (gehad).

Een goeie revalidatie... of hoe het mag heten. Vaak het lastigst om niet te snel te veel te willen...

'k Hoop dat je binnenkort weer zonder klachten rond kunt hobbelen...

quiltlodge gerda zei

wat heerlijk om te lezen dat je uit dat vermaledijde bed bent en weer langzaam maar zeker terug kan naar je oude leventje. Ik realiseerme net dat ik geen automatisch berichtje krijg als jij iets op je blog zet. Ik zal eens even gaan kijken of ik daar iets aan kan doen! Groetjes (nog maar twee weekjes :)!)

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...