Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

maandag 17 december 2012

Toch weer de appeltjes

Fredrieke haar top is af en de Kerstruil is de deur uit. Het kerstborduurtje heeft bijna weer een blokje bij. De verrassingen zijn klaar maar ben vergeten een foto te maken. Dus wat nu? De applecore is weer voor de dag gehaald. Ik heb de twee rijen die ik af had uitgehaald en ben opnieuw begonnen. Elk appeltje apart eraan zetten. De rijen aan elkaar was niets. Het trok aan alle kanten.
Dus ik hou me nog wel even bezig. In maart hebben we weer een heerlijk Dotty-weekend en dan wil ik toch mijn kussen af hebben. Ik ben er het vorige Dotty-weekend aan begonnen dus dan is het weer rond.
En met het gezelschap van dat kleine kontje gaat het helemaal goed komen.
De Kerstruil is aangekomen. Nog even tot 26 december wachten dan mag het op mijn blog.

Groetjes Anita

15 opmerkingen:

Wilma Kuin zei

Je applecore is prachtig!! Hier liggen ze ook in een mandje heel geduldig te wachten,...

AnitaS zei

Je bent dus lekker bezig. Spannend he de kerstruil. Gelukkig ook bij jou aangekomen.

Shirley zei

Oh zo romantisch weer, je volgende WIP, applecore, mmmm, en de Frederike af, knap hoor! Dat van dat kleine kontje las ik met een glimlach, ben je zoveel afgevallen,of heb ik wat gemist? Oeh ja,quiltweekend in Maart, we hebben er al zin in, mijn moeder en ik.

GRANNY'S HOUSE zei

Leuke zijn ze toch, ooit..........
Spannend pakket.

Groetjes
Ines

Wietskes Quilts zei

Ja maar juist die appeltjes zijn zo leuk. Zelfs als ze niet af zijn zien ze er leuk uit.
Nog even een weekje wachten, komt goed.

groetjes

Wietske

Chris zei

Lijkt me toch best een lastig werkje, die appeltjes, maar wel heel erg leuk. Je kerstpakket ziet er aan de buitenkant al geweldig uit.

Inge zei

Het lijkt me maar een gemier met die appeltjes, maar wie weet "zie je een keer het licht" en heb je zomaar weer een top af LOL
Mijn Frederike ligt ook ff stil. Ik moet nog twee rijtjes quilten en ineens is de puf weg, nou ja, komt wel weer.
Heb het idee dat het wat beter met je gaat. Klopt dit??

Liefs,
Inge

ria vogelzang zei

Succes met je apple-core! Ik heb het ook ooit gedaan en vond het niet makkelijk....., pas later ontdekte ik dat je ze ook aan elkaar kunt appliceren, misschien was dat gemakkelijker geweest...
Geniet van het kleine kontje!! ;))

marion zei

veel plezier met je appeltjes.........

quiltlodge gerda zei

Ik ga ze uitgebreid bekijken in maart en natuurlijk de hemel in prijzen. Dus, zet 'm op hè.

Guusje, zei

Wat een mooie appeltjes en wat ziet het pakket er feestelijk uit.

mieke zei

Haha, de appeltjes.
Bij mij gaan ze inmiddels redelijk.
Zal ik een keer bij je langs komen en mijn appeltjes meebrengen?
Laat maar weten wanneer het bij jou uitkomt. Grtjs Mieke

Cybele's patch zei

Die appeltjes lijken me niet makkelijk. Jammer dat je het hebt moeten uithalen.

Sabine zei

Hoi Anita,
Jouw kadootje mag na donderdag op mijn blog, samen met die van Merian!
Wat is het toch heerlijk om zo verwend te worden:-).
Succes met je appeltjes! Dat gaat je wel lukken!!!
Liefs, Sabine

sylvia zei

spannend, zo'n doos vol met kadootjes!!!
veel plezier met de apple core................niks voor mij, al die ronde vormen!!
groetjes, Sylvia

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...