Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

woensdag 15 augustus 2012

Loom......

Er gebeurt hier weinig en ik ben blij dat we vanavond weer Beeën met Merian en Sabine. Een beetje haken maar het wordt niet de tas uit een eerder bericht. Ik krijg het gewoon niet te pakken de gehaakte kruisingen links en rechts. Een beetje aan het spelen met een patroon wat ik bij Karin gevonden heb. 

Ja ik kan natuurlijk wel een heel verhaal schrijven over Miss G maar dat ga ik niet doen! maar wel een leuk filmpje ..... en ja ik kon weer omhoog........

Groetjes tot gauw Anita


10 opmerkingen:

AnitaS zei

Wat een leuk filmpje. Ik begrijp wat er weinig uit je handen komt.

Balsemien zei

Veel plezier op de Bee vanavond en jammer dat je de slag niet te pakken krijgt.
Hier is het ook warm, al waait de wind lekker!

marion zei

veel plezier op de bee en leuk filmpje

Paula zei

Grappig filmpje! Leuk hè, zo'n jong dier in huis. Ik heb nu twee kittens en die zijn af en toe ook zo gek als een deur, dus ik weet een beetje wat je meemaakt. Ze houden je wel zoet zo.

Francien zei

Heerlijk hè Anita zo`n springinhetveldwiljemetmespelen hondje......en zo te horen hebben jullie allebei heel veel plezier.....doe maar meer van die filmpjes hoor.....en door de hitte komt er smiddags ook niks meer uit mijn handen qua freubelen...het is mij te warm zo....groetjes Francien.

mieke zei

Leuk,om te zien.

Elizabeth zei

Oh.., heerlijk filmpje... Ik weet niet wie er meer plezier heeft.... Guusje of jij?

Willy zei

Dit is ook een mooi haakwerkje.
Wat een leuk filmpje. Geen last van de hitte zo te zien.

quilting Jeannet zei

Mooi is je haakwerk anders wel, hier ook niet veel nieuws onder ze ZON, ik zie alleen af en toe sterretjes...Fijne dag Anita ( onder de parasol?)

realmenstitch zei

Wat een heerlijk levendig en speels beestje is Guusje ^_^

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...