Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

maandag 5 december 2011

Van Huisjes en Poesieplaatjesquilt

De eerste 10 blokjes van de poesieplaatjesquilt zijn klaar. Ondertussen is het derde pakketje al open gemaakt en dat zijn ook 10 blokken met broderieperse blokken. Nu ben ik met de hexagonnen bloemen bezig.  Ik doe het rustig aan want de KerstRuil moet eerst af. Ik heb mijn pakketje al ontvangen maar nog niet open gemaakt, goed hè!! maar hoe lang hou ik dat nog vol??

Weet je dat er bij Inge een give away is van leuke patroontjes. Ga maar even kijken want ze zijn erg leuk. 

Zoals je rechts in de balk kunt zien ben ik om!! Ik wil al zo lang iets met huisjes doen dat ik mee ga doen met de huisjes bij Jeanneke

Het is vandaag een kort blogje want er is niet veel te laten zien. Dat heb je met 'geheime' projecten.
Een fijne creatieve week en tot gauw.
Hartelijke groetjes Anita
27 opmerkingen:

Chris zei

Oh die huisjes. Ze blijven me achtervolgen, maar ik moet sterk zijn ..... Ik vind ze zó leuk.
De pakjes van de kerstruil zien er al gezellig uit, laat staan wat er in zit.

susana zei

Hi, leuk allemaal.
En die huisjes, ja ik dacht al dat ´t iets voor jou zou zijn. Misschien je wolletjes gebruiken?
Gaan we woensdag naar de BEE?
groetjes Susi

Jeannet zei

Heee, Snietje, niet veel te zien? en die mooie poesieblokjes dan? dat lijkt mij nou een megaklus, net als de huisjes van Jeanneke....Brrr. 7.5 cm....doe mij maar blokken van 12 inch.Maar eerlijk is eerlijk, ze zijn helemaal schattig!

AnitaS zei

Prachtig die poesieblokjes. Suces met de pakjes van de kerstruil.

Inge zei

Wat zijn de poezieplaatjesblokjes (wat een woord, hihi....) superleuk geworden!
En jaaaaa, jippie, je gaat ook huisjes bouwen!

Guusje, zei

Wat een leuke pakjes zie ik hier allemaal en wat een mooie poezieplaatjes blokjes heb je gemaakt. Leuk dat je ook mee gaat doen aan het huisjesprpject.

Jeanny zei

zelf ben ik helemaal geen quiltster, maar ik geniet wel van de stofjes en kijk mijn ogen uit wat jullie er allemaal mee kunnen !!!

Nelleke zei

Hallo Anita mooie blokjes heb je gemaakt en als ik er naar kijk dan denk ik aan jaren terug toen ik echte poezieplaatjes had en wat kon ik die toen al bewonderen vooral als er veel glitter op zat en de kleurtjes hadden van jou stofjes.Echte nostalgie roepen sommige dingen op.Wat ben jij sterk om de pakjes nog niet te openen ik zou zo nieuwsgierig zijn.Groetjes en een fijne week Nelleke

Anoniem zei

Hard gewerkt Anita en ze zien er prachtig uit. Groetjes Dorien

GRANNY'S HOUSE zei

Zo dan, jij hebt weer niet stil gezxeten.

Groetjes
Ines

Shirley zei

Voor een kort blogje laat je anders veel zien en horen, gezellig!

mieke zei

De blokken zijn mooi Anita.
De huisje wil ik ook gaan maken.
Helaa krijg ik het plaatje niet in mijn rechter kolom geplaatst.
grtjs Mieke

Willy zei

De poezieplaatjes quilt wordt mooi. Moeilijk om niet mee te doen aan zo'n leuk huisjesproject. Ik zie het al overal opduiken.
Groetjes

Merian zei

De poezieplaatjesQuilt wordt heel mooi.
Ja, je kadootjes mag je nog niet open maken, ben benieuwd wat er in zit.
Leuk dat je ook mee doet met de huisjes.

gr. Merian

Anita zei

Wat zijn die poezieplaatjes mooi. Geheimzinnige tijd is dit toch. Lekker genieten van al de voorpret.

sylvia zei

schattig zijn je poezie-blokken!!! En ook al aan de huisjes......;)

jolanda zei

Je gaat al wel hard met je poezieplaatjes hé? En ik zie dat ook jij besmet bent met het huisjesvirus. ;-)
groetjes, Jolanda

Mascha zei

Wat een leuke blokken. Ik had dit nog niet eerder gezien.
Groetjes Mascha

Johanna Zweden zei

Wat leuk die poëzie plaatjes zo, dat zal een enig quilt worden, en dat huisje enig
Groetjes Joke

~THEA~ zei

Hihihi.....ik las net...een kort blogje en niet veel om te laten zien.
Krijg ik ineens een wit scherm met in het midden 0%
Ja dan zie je inderdaad niet veel!!
Maar dat valt best mee, ik zie een boel leuke dingen. Leuk zijn die poezieplaatjes!

Groetjes Thea ♥

Petra zei

wat 'n schattige poezieplaatjes..
je quilt wordt vast en zeker PRACHTIG!
súper SPANNEND die cadeautjes ;-)!
veel knutselplezier!
groetjes, Petra

Dorine zei

Wat wordt hij leuk je poesie plaatjes
en ik zie ineens overal huisjes voor bij komen
wat zou dat nu toch weer zijn even snel kijken.
Dank voor al je lieve berichtjes op mijn blog.
Je bent zo trouw.
dat doet me goed.
Ik ga proberen ook weer wat meer te bloggen.
groetjes Dorine

Elly zei

Wat leuk je poezieplaatjes quilt en bedwing je nieuwsgierigheid nou maar, des te leuker is het straks, echt doen hoor

Erna Peekel zei

Je poesieblokjes zijn geweldig. En jij gaat ook lekker huisjes bouwen.

Groetjes,
Erna

Hallo Peetje zei

Heelijk die nostalgie van poesieplaatjes, ik heb ze nog gespaard en 2 plakboeken vol met die lieve plaatjes. zo'n quilt vind ik prachtig.. ik heb altijd bewondering voor mensen die dat kunnen, omdat ik zelf die techniek niet ken, du een beetje jaloers ben ik wel op je mooie quilt.

lieve groet
petra

Francien zei

Oh wat wordt ie leuk je poesieplaatjesquilt....de naam alleen al....en van huisjes ben ik ook helemaal gek maar nog maar twee keer eentje gemaakt voor aan de muur...zo leuk om te doen...ik vind dit ook een lieverdje van Jeanneke...zo.n leuk modelletje en die kleurtjes zijn zo leuk....wens je veel plezier met het meedoen...ik haal niet elke dag een huisje..niet eens 1 pare maand denk ik....nu gaat het even helemaal niet met mijn vingers.....ben blij als ik klaar ben met mijn werk.....krijg mijn Kerstquiltje ook niet af zo.....anders deed ik ook mee...volgend jaar beter....en pakjes ongeopend laten liggen tot weet ik wanneer kan ik echt niet....ben zelfs bij jouw al erg aagie wat er in zit...erg hè?!...veel plezier met alles....groetjes Francien.

Minimoek zei

Hoi Anita,ik zag dat jij ook naar de Bloggerdag komt,leuk,ik ben je 99 ste volger geworden dan kan ik je vast wat beter leren kennen,groetjes Linda

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...