Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zaterdag 10 december 2011

KerstRuil en KerstFair

De KerstRuil is klaar en bijna onderweg. Dacht ik dat ik nog een paar dagen had maar Katrien mailde dat vandaag de laatste dag was. Dus maandag gaat hij met de post mee. Het was leuk om te maken en nu maar hopen dat mijn maatje er blij mee is.

Vandaagben ik samen met Merian naar de Quilthoeve geweest. Er  was een Kerstfair. Ik was er nog nooit geweest en heb mijn ogen uitgekeken. Toen we terugkwamen van een lekker kopje thee waar we MonicaMarcella en Betty even gesproken hebben, zag ik Lida bij de borduurstofjes neuzen. Even een praatje gemaakt en toen op zoek naar leuke stofjes.
Links een Fat Eight pakketje met mooie donkerrode kleuren. Rechts stofjes die ik direct mooi vond omdat ik dacht dat het donkerblauw was. Thuisgekomen blijkt het zwart te zijn. Ze zijn nog steeds mooi al moet ik wel even wennen.

De drie stofjes linksonder vind ik gewoon leuk.

Er is een nieuwe borduur SAL bij Angì. Als je mee wilt doen kun je nog inschrijven tot 15 december. Hij is prachtig maar je moet wel de stappen laten zien die je gemaakt hebt voor je het volgende deel krijgt.

Het was een leuk dagje en nu is het tijd voor de beentjes omhoog.

Hartelijke groetjes Anita

26 opmerkingen:

mieke zei

Mooie lapjes Anita.
Tja als je geen zwart gewend bent, kijkt het even anders.
grtjs Mieke

Inge zei

Klinkt als een hele leuke dag met mooie aankopen! En dat zwart komt vast wel eens van pas!

betty prins zei

Wat leuk om je te ontmoeten op de kerstfair! Nu weet ik wie achter dit leuke blog zit...
Mooie stofjes heb je gekocht, ja en ook ik ging niet met lege handen naar huis!

Joze zei

Hoi Anita, ik ben wel niet van het quilten maar je hebt wel hele leuke stofjes gekocht. Ziet er leuk uit.

Groetjes Joze

Petra zei

mooie stofjes, Anita..
veel knutselplezier!
groetjes, Petra

Jeannet zei

We hebben elkaar dan blijkbaar gemist Anita, jammer! maar wij waren vroeg, en het was zoooo druk maar inderdaad heel erg leuk en de moeite waard. Tja, die zwarte stofjes....ik heb het eerlijk gezegd ook niet op zwart anders nam ik ze wel over, die andere liggen al in mijn kast.....

katrien zei

Leuke lapjes gescoord.

AnitaS zei

Mooi lapjes heb je gekocht. Ik ben toch op de verkeerde tijd geweest. Geen bekenden gezien.

Anja.M zei

Mooie stoffen Anita !

ria vogelzang zei

Prachtige lapjes, Anita! Een heel geslaagde dag, dus! ;)
Nu lekker nagenieten. Fijne zondag!

Klaske zei

Wauw, mooie stofjes Anita!Vooral die donkerrode!Fijne zondag

Erna Peekel zei

Super mooie stoffen.

Groetjes,
Erna die aan het herstellen is van een hele zware verkoudheid

Francien zei

Oh Anita....ben helemaal weg van de stofjes....prachtige kleurtjes en motiefjes....veel plezier ermee...heerlijk zo`n leuke dag toch?!...kun je er weer helemaal tegen.....groetjes Francien.

Anoniem zei

Leuke stofjes mam! Ik ben blij dat je het naar je zin hebt gehad!

xx Puck

jolanda zei

Wat een prachtige stofjes heb je gekocht!!! Ik vind ze allemaal even mooi... zelfs de zwarte al zou ik daar ook nooit bewust voor kiezen. Maar toch zie ik vaak hele mooie quilts waar zwart in gebruikt is dus het gaat vast goedkomen.
Nu ga ik eerst even snel bij de link van de borduurSAL kijken!
groetjes, Jolanda

Johanna Zweden zei

Wat een schitterende stofjes, warme kleuren
Groetjes Joke

Cisca zei

Mooie stofjes heb je gekocht, en af en toe kan zwart best mooi zijn. Het lijkt me heel gezellig geweest bij De Quilthoeve, maar wel druk, hè.
Met de borduur Sal doe ik maar niet mee, al is hij wel erg mooi, dat ga ik niet redden.
Groetjes, Cisca

Ravelein zei

mooie kleurtjes heb je uitgekozen Anita, ik ben nu ook lapjes aan het verzamelen voor het huisjesproject ......
fijne zondag.

Willy zei

Een leuk en geslaagd uitje had je dus. Mooie stoffen. Het pak voor de swap is ook rijkelijk gevuld.
Fijne week, groetjes

Guusje, zei

Dat ziet er spannend uit de cadeaus van de kerstruil en wat heb je mooie aankopen gedaan.

Gert zei

Fijn dat je een leuke dag hebt gehad, en je hebt weer mooie lapjes mee genomen. Ik ben nog nooit in Naaldwijk geweest, maar wil zeker een keer gaan kijken.

Chris zei

Leuk is dat zo'n kerstfaie, vooral als je ook bekenden tegenkomt. Je hebt er mooie lapjes gehaald.

Rennie zei

Blij te lezen dat jij ook genoten hebt bij De Quilthoeve. Het is altijd weer een klein feestje daar te zijn.

sylvia zei

leuke stoffen heb je gekocht!! Ik ga volgend jaar ook maar eens naar de kerstfair, na al jullie leuke verhalen!!!

Marijke van Ooijen zei

Hay Anita,

Wat een schattig ingepakte kadootjes...en wat veel!
Je lapjes zijn zo mooi en warm van kleur, wat zul je daar weer mooie dingen mee maken.

Wens je alle liefs,
Marijke

Heleen zei

Wat een doos vol kadootjes! Zal iemand heel blij van worden. En mooie lapjes heb je gekocht. En je vindt voor die zwarten vast wel een leuk project.
Fijne dag!

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...