Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zondag 18 december 2011

Fimo-kunstenaar

Jolanda vroeg in het vorige logje of ik de beertjes zelf gemaakt heb. Ja, er was een tijd dat ik dacht met fimo een echte kunstenaar te worden. Ik had/heb niets met klei maar toch heb ik wel een paar pogingen gedaan.

Een kraamcadeautje voor mijn nicht.Een houten doos ingericht als kinderkamer. Het maken van de kleine dingen vond ik zo leuk. Zelf zoeken en verzinnen. De beertjes vond ik zo leuk omdat de slingers en kransen met een naald en hele kleine stukjes klei opgevuld werden. Dat precisiewerkje vond ik erg leuk.Hier nog wat werkjes van DD die ook een tijdje fimo als hobby had.


Een fijne week.
Hartelijke Groetjes Anita

11 opmerkingen:

Annemieke zei

Nou, nou, niet zo bescheiden hoor.... het is heel mooi wat je daar gemaakt hebt!!!

marion zei

ik vind het erg leuk wat je gemaakt hebt.........

Rennie zei

Ik ben daar ook nog een poos mee bezig geweest, maar wat jij hier laat zien is wel heel erg leuk hoor"

Heleni zei

Ik vind 't heel knap dat je zulke mooie beertjes en zo kunt maken.

groet Heleni

mieke zei

Heel leuk.
DD is daar ook mee bezig geweest, toen ze een jaar op 12-13 was.
Anne Geddes poppetjes enz.

jeannet zei

Je beertjes vind ik schattig!

Francien zei

Je beertjes zijn zeker schattig Anita....jaja de Fimoklei....sjonge jonge wat heb ik zitten "friemelen"ermee....boekjes gekocht...trollen gemaakt totdat ik niet meer wist waar ik ze neer moest zetten....alle mensen ermee verzorgt die ze ook wilde hebben en nu heb ik er niks meer van.....hb drie favoriete hobby`s en dat is zat nu....maar zoals "gezegd"je beertjes waren superleuk!! groetjes Francien.

Anja.M zei

Wat zijn ze leuk, heel mooi gemaakt !

Johanna Zweden zei

Wat schitterend
Groetjes Joke

Anoniem zei

Leuke beertjes Anita, het enige dat ik ervan gemaakt heb zijn neuzen voor mijn sneeuwpoppen, groetjes van Dorien

jolanda zei

Wauwwww... echt enorm knap hoe je die kleine priegeldingetjes hebt weten te maken. Erg leuk werk dat Fimo kleien hé?
groetjes, Jolanda

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...