Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zondag 6 november 2011

Ze zijn AF!

Ze zijn AF! De Theelepeltjes zijn klaar. Het heeft even geduurd maar ze zijn leuk geworden. Het begon met elke maand een zakje knoopjes met een patroon voor een lepeltje. het was voor het eerst dat ik met andere borduurstof en garen werkte. Het garen werkt fijn maar de stof heb ik heel erg aan moeten wennen. Het was zacht en voelde dun in de hand. Ik heb ze verwerkt als quiltje met tussenvulling en gequilte hartjes in de randen.
Op de kleine foto´s zie je de knoopjes die in de pakjes zaten. De kleuren zijn niet zo mooi maar de grote foto links geeft goed weer welke kleur het is. Country en mooi vol van kleur.Bij theelepeltjes horen natuurlijk theepotten en deze zijn in dezelfde sfeer. Ik heb ze bij Crownstitches ook in een ´Clubs per post´ besteld. Ik wil ze graag op een manier combineren-vastmaken met de theelepeltjes als een soort kalender. Nu eerst voor Januari een potje maken maar dat is ook een leuk werkje voor de feestdagen dus dat komt wel goed.Hier zijn nog een paar leuke linken.
* Via een blogje van Els heb ik even gesnuffeld bij TienTalenten. Ik zou zeker even gaan kijken want ik heb er weer 'apparaten' gezien die weer helemaal nieuw voor me zijn.
* Voor de liefhebber van Scandinavië staan hier een paar leuke links voor de sfeermaanden.
* Hou je van haken en bloemen dan zie je hier heel wat moois langskomen.

Ik ga beginnen aan de Kerstruil. Een paar ideetjes zitten in mijn hoofd maar ik denk dat er deze week een lekker kerstfilmpje tegenaan moet om echt inspiratie te krijgen.
Een hele fijne week volgende keer meer over de poezieplaatjesquilt. Oh ja Gerda van The Quiltlodge is weer terug in blogland.

Hartelijke groetjes Anita

34 opmerkingen:

inge zei

prachtig!

katrien zei

Wat mooi.
Succes met de kerstruil.

Willy zei

Het is prachtig geworden. Ik vind de kleuren ook heel mooi en een leuke manier om een borduurwerk te verwerken.
Leuk dat je verder gaat met de theepotjes.
Veel plezier met het werken aan de kerstruil.
Groetjes

Mooie webwinkel!

Shirley zei

Anita hij is beeldschoon, echt een pronkstuk! Veel plezier met de theepotjes borduren, zal vast net zo mooi gaan worden.

Petra zei

SÚPER geworden, Anita..
mooie kleurencombinatie, mooi gemaakt!
groetjes, Petra

marcella zei

erg leuk geworden. Het is wel eens leuk om met heel andere materialen te werken dan je gewend bent, verrassend!

Miny zei

Schitterend!!
Succes met de kerstruil.

Groeten Miny

mieke zei

Het ziet er mooi uit, Anita.

quilting Jeannet zei

Wat is dit een ontzettend leuk quiltje borduurtje geworden Anita! en dan nu die theepotten er bij....dat wordt een high tea in de toekomst..

groetjes, Jeannet

Nelleke zei

Hallo Anita dat het leuk werd dat had ik al gezien maar nu helemaal klaar, is het wel superleuk geworden met de knoopjes en stofjes erom heen.Petje af voor jou.Ga lekker op mn gemak de linken bekijken die je doorgeeft daar ook dank voor.Ben benieuwd naar je poezieplaatjesquilt.Groetjes Nelleke

Hallo Peetje zei

wat leuk om allemaal te lezen, ik ga zo de linken even bekijken.
de theelepeltjes zijn geweldig ook de theepotjes.
Echt heel mooi gemaakt.
genoeg te doen dus in de winterperioden.

grtjs Petra

Heleen zei

Wat prachtig, en wat heb je dat snel gedaan. Die theepotjes zijn ook geweldig. Erg leuk met al die knoopjes.

GRANNY'S HOUSE zei

Hij is prachtig geworden en wat leuk met die knoopjes erbij.

Groetjes
Ines

Merian zei

Hoi Anita,

Hij is mooi geworden, had hem natuurlijk al in het echt gezien.
Bedankt voor de leuke scandinavische blogs.

gr. Merian

jolanda zei

Ontzettend leuk geworden!! En die theepotjes horen er natuurlijk helemaal bij. :-)
groetjes, Jolanda

AnitaS zei

Hoorde je die boem. Dat was ik. Ik viel van bewondering van mijn stoel Wat zijn je theelepeltjes mooi geworden.

Inge zei

Oh Anita, wat een droom van een quilt is dit geworden! Wow, prachtig!
En je nieuwe project met die theepotjes per maand ziet er ook geweldig uit.

Fijne dag,
Inge

quiltlodge gerda zei

Hee, wat leuk! En het allerleukste is nog wel, dat ik deze nog nooit eerder heb gezien in Blogland. Prachtige kleuren en helemaal leuk om ook de theepotjes te gaan maken. En wat lief dat je mij ook nog even vermeld hebt. Vanmiddag gaat je pakje op de post; het is maar een aardigheidje hoor en hopelijk vind je het leuk.Ik ga nu even je linkjes bekijken. Liefs Gerda

Cybele's patch zei

Oh Anita, wat is dat quiltje leuk geworden. Kan me voorstellen dat je doorgaat met de theepotjes.

Amarins zei

Wat is dit schitterend geworden, echt super. En die theepotjes ben ik nu al benieuwd naar hoor!
Groetjes, Amarins

Yrea zei

Erg mooi!

realmenstitch zei

Wat een prachtig resultaat Anita, heel mooi geworden. Leuk ook, met al die knoopjes er op.

Liesbeth Wessels zei

Wat een prachtig werk ! Heel mooi gemaakt. groeten van liesbeth

Marion zei

Wat is de theelepeltjeslap mooi geworden Anita. Al die verschillende knoopjes staan er heel mooi op.
De warme kleuren doen denken aan thee met kaneel. Heerlijk voor de winteravond.

Groetjes Marion

Chris zei

Ik vind je theelepeltjes héél bijzonder. Nog nooit zoiets gezien. Prachtig!

Elizabeth zei

Ik vind je quilt/borduurwerk werkelijk schitterend! Er zitten - denk ik - enorm veel uren werk in, maar het is dan ook heel bijzonder geworden!
Bedankt voor je leuke linkjes, ik heb er van genoten.
Groetjes, Elizabeth

sylvia zei

helemaal leuk geworden!! En wat een skeet van een theepotje voor januari, ik verheug me al op de rest.........
groetjes

Hubertine zei

Wat ziet het leuk uit!!!! Echt prachtig!!
Groetjes, Hubertine

les créas de Mirose zei

J' ai adoré ma promenade sur ton blog, bravo pour toute ces belles créations , tu as vraiment beaucoup de talent. Amicalement
Mirose

Esther zei

Hoi Anita, wat leuk ik heb je weer gevonden, heb je ooit eens via web- blog( of zoiets) gevolgd. Wat een prachtige dingen heb je in de tussen tijd gemaakt, ik vind het leuk je nu te volgen, groetjes Esther.

jessie zei

Heb genoten van je blog, en blijf je volgen!

Johanna Zweden zei

Wat schitterend is het geworden
Groetjes Joke

sommeke zei

Prachtig Anita, dikke complimenten van mij!
Haaaa ... blij dat Gerda ook weer online is!

sommeke zei

Vergeet ik je nog te bedanken voor die gehaakte-bloemen-link! OH MY!!!

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...