Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zaterdag 12 november 2011

Hij is er weer.......

De Sint is weer in het land en bij ons is dat lekker op de bank met koffie of thee en iets lekkers. Genieten met zijn tweetjes en er lekker doorheenprikken...... heerlijk en Hij is góed!!

Gerda heeft ook weer een blog. Ze had wat moeite met inrichten en wennen aan het nieuwe blog. We hebben geblogd, gemaild en gezellig gebeld. Het blog werkt en ziet er super uit. Ik zou even gaan kijken als je er nog niet geweest bent. Voor de hulp heb ik een heel leuk hertje en mooi donderrood met dotty lapje gekregen. Dank je Gerda helemaal mijn smaak. En dat was niet het enige lapje deze week. Mieke is gezellig op de koffie geweest met leuke quiltjes die ze cadeau gaat geven. Stom hè, geen foto's gemaakt. We hebben lekker zitten freubelen en ik kreeg een leuk blauw kerstlapje. Nou is het december of is het december.
Deze week heb ik verder niet veel gedaan. Ik heb last van mijn schouder en dus een lager pitje. Dat houdt niet in dat ik niet aan de Kerstruil denk want daar moet nog heel wat aan gebeuren.

Hier zijn nog twee linken voor de liefhebbers.
Je hebt ArtQuilten maar als je van borduren houdt zou ik hier even snel een kijkje nemen. Want ook daar is een Art-vorm in.
En nog een site met leuke kleine Redwork patroontjes.

Ben je ook overgegaan naar een nieuw blog en kom je er niet uit? Mail me gerust want ik heb een aantal dingen in een documentje wat ik je kan mailen.

Een heel fijn weekend en tot gauw.
Hartelijke groetjes Anita

17 opmerkingen:

Willy zei

Ja fijn dat hij er weer is en ik vond 'm ook goed, helemaal niet vreemd.
Fijn dat je Gerda kon helpen, gelukkig went het ook wel weer snel een nieuw blog, het ziet er al heel mooi uit.
Je bent lekker verwend, beetje het pakjesavond gevoel.
Fijne week groetjes

AnitaS zei

Fijn als je iemand kunt helpen/ Je bent verwend met leuke dingen.

Petra zei

wat gezellig allemaal..
lekker smullen en fröbelen,
wat wil een mens nog meer!
fijn weekend
groetjes,Petra

Hilde zei

Dit is de gezelligste tijd van het jaar... kadootjes, lichtjes, lekkernij en lapjes... als dat niet zalig is!

quiltlodge gerda zei

Ik ben blij, dat jij er blij mee bent. En nogmaals heel hartelijk bedankt, want zoals ik je al vertelde kwam jouw mailtje, waarin je je hulp aanbood, net op tijd > ik stond net op het punt mijn laptop door het raam te smijten uit pure frustratie. Je begrijpt dus wel, dat ook Wim je zeer erkentelijk is ;-)

Marijke van Ooijen zei

Goedemorgen Anita,

Via het blog van Evelijn kom ik op jouw blog...
En wat een ontzettend lek blog heb je zeg.
Heerlijk deze mooie kunstwerkjes te bekijken.
Zelf ben ik poppen en berenmaakster, iets heel anders...maar ik kan van alle soorten creatief bezig zijn zo genieten.
Wil graag je blog volgen, en zou het leuk vinden als je ook eens bij mij op visite komt.

Wens je een fijne zondag,
Marijke

LuAnn zei

I love the red fabric and the deer and I will go have a look at Gerda's blog. I hope your shoulder is improving.

Elly zei

Nou die tafel ziet er beregezellig uit. Ik begrijp dat je daar lekker kan werken.

quilting Jeannet zei

Mmmm, ziet er gezellie uit Anita! hebben jullie genoten van de inticht, zo te zien wel ja, leuk rendier ligt daar op dat lapje.

Cisca zei

Wat een leuke kadootjes heb je gehad van allebei, fijn, dat je Gerda zo goed kon helpen. Schattig, die Redwork patroontjes, dat Art- borduurwerk is wel heel speciaal, ik houd het toch maar bij kruisjes en stitcheries. aar wel leuk om eens te zien. Ik hoop, dat je schouder weer gauw beter is en dat je niet zenuwachtig wordt dat je niets aan de kerstruil kunt doen. Daar zou ik nou weer last van hebben.
Groetjes, Cisca

sommeke zei

Da's lief van Gerda, mooie kadootjes!
Je mond blijft open van verbazing als je naar die Art-haak-link gaat kijken ...

Gert zei

De Sint is inderdaad weer in het land: ik zag 'm zaterdag met de boot door de gracht varen, voor de winkel langs. Leuke cadeautjes/lapjes heb je gekregen: dat komt altijd van pas.

Erna Peekel zei

Nou dat ziet er wel heel gezellig uit en lekkerrrrrr. Groetjes, Erna

Cybele's patch zei

Mooie lapjes heb je ontvangen. Grappig dat hertje. We komen langzaam in de gezellige decemberstemming hoewel het weer meer in paasstemming lijkt te zijn.

Anita zei

Gezellige tijd is dit toch. Hier is het vandaag lekker koud met een zonnetje. Geniet maar lekker.

marion zei

wij genieten er ook zo van......lekker kneuterig.........

Anja.M zei

Hoi Anita, leuk dat je je als volger op mijn nieuwe blog hebt aangemeld.
Ik had zoiets van als ik het op facebook gooi dan kan het inderdaad net zo goed weer op een blog.
Quiltgroetjes Anja.

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...