Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zondag 23 oktober 2011

Een zonnige Zondag

Op deze zonnige zondag even een snel blogje. Er is niet zo veel te melden. Vorige week hebben Marlie en haar vriend de tuin gedaan. Wat ben ik daar blij mee. Ik zat er al maanden tegenaan te hikken maar nu kan ik rustig plantjes kopen en aanvullen.
Verder zijn deze week de Theelepeltjes aan de beurt geweest. Ze moeten af want ze zijn veel te leuk. Het zit in elkaar en als alle knoopjes erop zitten is het alleen nog wat smokkelen en dan ziet het er goed uit.
Ondertussen is het a.s. woensdag weer PPQ BEE. Eerlijk gezegd heb ik er niet veel aan gedaan. Alles is nu geknipt en kan aan elkaar gemaakt worden. Op de foto's zit een blauw waasje. Nu weet ik waarom dat ook op andere foto's zit. In mijn atelierke zat er zon- en hittewerende folie op de ramen. Vanmorgen heeft mijn lief die eraf gehaald omdat ik de zon binnen wilde. Direct is het koude blauwe licht uit de kamer verdwenen.
Nog een lekkere zonnige zondag,
Groetjes Anita

15 opmerkingen:

Merian zei

Hoi Anita,

Je tuin ziet er weer leuk uit.
Fijn dat het met de theelepeltjes zo goed gaat, hij wordt heel mooi.
Een fijne en een zonnige zondag.
Groetjes Merian

susana zei

Hoi, leuk dat je kinderen zo helpen, nu kun je het gezellig met plantjes inrichten.

groetjes Susi

Berna zei

Jouw tuin is winterklaar. Heerlijk. Hier zaten alle bakken vol dus ik heb nog even een beetje uitstel.
Je lepeltjes schieten nu op. Het einde in zicht en weer een mooie AFFO.
Veel plezier op de bee woensdag.

AnitaS zei

Mooi zo'n opgeruimde tuin. Met die theelepeltjes komt het wel goed.

Chris zei

Die theelepeltje! Wat een enig borduurwerk, zoiets heb ik nog nooit gezien. Echt ontzettend leuk.
Heerlijk dat je tuin aan de kant is. Altijd een hele klus.

Willy zei

Fijn dat je tuin op orde is, ziet er goed uit.
Je theelepeltjes borduurwerk wordt erg mooi en die stoffenrand vind ik er goed bij passen en een leuke afwerking voor een borduurwerk ipv een lijst.
Groetjes

Erna Peekel zei

Heerlijk toch zo'n opgeruimde tuin. En met de lepeltjes komt het ook helemaal goed. Het word prachtig.

Cisca zei

Mooi is je tuin, lekker opgeruimd!
Fijn, dat het afwerken van de theelepeltjes zo goed lukt, het zou zonde zijn als het niet mooi werd. Het is zo'n prachtig patroon.
Groetjes, Cisca

jolanda zei

Ja zo'n tuin is nog een heel karwei hé? Gelukkig had je dus flink hulp.
Je theelepeltjes worden prachtig!
groetjes, Jolanda

quilting Jeannet zei

Wat worden je theelepeltjes leuk Anita, wat een geduldwerkje is me dat, het is ook wel een heel erg leuk patroon, één lepeltje zou al leuk zijn ergens op. Lekker dat de tuin gedaan is, hier zijn de mannen ook bezig geweest, zo hadden we 200 meter heg.....en zo was hij weg.....opgestookt!

groetjes, Jeannet

chrisje zei

Die theelepeltjes zijn echt prachtig. Proficiat.
Groetjes Chris

Cybele's patch zei

Je nieuwe banner is leuk geworden. En wat ziet je tuin er weer netjes uit. Fijn he als je kinderen dat voor je doen. Veel plezier op de bee morgen!

Beertje Zonn zei

Dank voor het berichtje op Willy blog!
Beren groetjes van,

Beertje Zonn

Lida zei

Wat ziet je tuin er weer netjes uit, nu vlug bolletjes en viooltjes erin, dan heb je komende winter en voorjaar een blommige tuin!
Ik ben weg van die theelepeltjes, wat is het voor een patroon of was het een compleet pakket (Ik wordt er een beetje hebberig van!)Fijn dat die folie weg is, liever gewoon een gordijntje dat je kunt sluiten, want zo zie je de juiste kleuren tenminste!
Fijne dag
Lida

Riet zei

Anita, ik zie nu pas dat je theelepeltjes af zijn. Wat mooi geworden zo met die knoopjes!

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...