Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zondag 30 oktober 2011

Gezond en lekker warm

Vandaag is de wintertijd weer begonnen en dan moet je goed op je vitamientjes letten en je goed warm aankleden. Nou dat doe ik sowieso want ik ben een koukleum. Vraag hier thuis maar en mijn collega's. Ik weet niet hoe het komt maar ik heb snel de bibberietis.  Dus hier ging ik vanmiddag mee naar mijn atelierke. Een blad met gezond en lekker ....  Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik moet altijd wat te snoepen meenemen. Ik vind het gewoon gezellig.
Linksboven zie je een puntje van een borduurwerk wat ik al lang geleden gemaakt heb voor mijn moeder. Heel klassiek maar erg leuk om te maken. Het is een patroon van Lanarte.

Wat heb ik sinds het vorige blogje gedaan? Nou mijn sjaal afgemaakt en vandaag weer aan de theelepeltjes begonnen. Pfff zoveel knoopjes om erop te zetten. Maar het wordt leuk!! Je ziet het steeds meer groeien.
Gisteren viel er ook een dik pakket in de bus. Eindelijk de DMC agenda 2012 waar ik op zat te wachten en het borduurblad met Christmas Ornaments. Dat was dus weer genieten. En er staan zulke leuke projectjes in.Zo nu weer gauw dat extra uurtje benutten en vanavond weer lekker met kaarsjes aan en voetjes omhoog verder aan de poezieplaatsjesquilt. Er moeten nog heel wat blokjes gemaakt worden dus leg ik de breipennen even opzij.

Hele fijne zondag en tot gauw,
hartelijke groetjes Anita

30 opmerkingen:

Klaske zei

Ha, hier ook zo'n koukleum!! Wat een prachtige kleuren heeft jouw sjaal!

quilting Jeannet zei

Wat een prachtige shawl is dat geworden Anita, daar wil je wel een koukleum voor worden!

Petra zei

dat ziet er allemaal HEERLIJK uit,Anita..
lekker genieten!
fijne zondag nog,
groetjes, Petra

Pink Princess zei

Hier nog een vreselijke koukleum bbbrrr.

Mooi je sjaal, die theelepels vind ik ZO mooi, veel werk maar dan heb je ook iets heel leuks ♥
Dat magazine, heb ik een paar jaar geleden steeds gekocht, vind er altijd zulke mooie patronen in staan. Nee heb er (nog steeds) niks uit gemaakt helaas...komt ooit wel weer eens terug :)

Groetjes en geniet van je snoeperijtjes, ja hoor...heerlijk af en toe knabbelen ;)

AnitaS zei

Mooi je sjaal. Je theelepels worden zo apart. Hier wel gezond maar geen snoep. Ik wil niet op mijn cupcake engel gaan lijken. Vanavond weer vroeg de karsjes an.

Elly (creatieveling Elly) zei

Echt een zondag gevoel, lekker klussen, wat te eten erbij. En ik ook een koukleum, wat ik vroeger nooit was en dan afwisselend met de opvliegers valt het nog meer op.
Wat een mooi borduurwerk, ik heb ook veel dingen van lanarte gedaan. En een prachtige sjaal. Jouw zondag kan niet meer stuk.

Elly zei

Nou Anita, dat borduurwerk is wel heel mooi zeg en je sjaal ook.
Gezellig hoor zo'n blaadje met al dat lekkers. Geniet er maar lekker van.

Francien zei

Nou hier ook geen koukleum Anita....maar ik heb dan ook een beetje veel "Zeehondenspek"zoals ik dat noem en heb het dan ook haast nooit koud....en mijn theeblad ziet er ook een beetje anders uit wat meegaat naar mijn hobbyhokkie....meer lekkers dan gezond ben ik "bang"maar wel met een lekker bakkie koffie of thee...
wat zijn je theelepeltjes mooi aan het worden!!!.....en zo`n lekkere sjaal gebruid...fijne boekjes om ideetjes op te doen weer... dus jouw zondag is helemaal ok....fijne avond nog...ga ook de theelichtjes aandoen want het is maar grauw en grijs hier en zo weer donker.....groetjes Francien.

mieke zei

Leuk de lepeltjes quilt.
En een dienblad met eterijen mee naar boven ? Nee nooit, hoogstens een kop koffie of een glas water !
grtjs Mieke

Inge zei

Wat ziet het er gezellig uit hier met al die lekkere dingen én met die supermooie sjaal en al dat borduurplezier. Ik geniet er van!

Yvonne zei

Hoi Anita, wat een mooie kleuren heeft de shawl. Het was heerlijk dat uurtje extra slapen.

Even een vraagje. Ik zag dat jij je ook hebt opgegeven voor SAL SORPRESA in september. Heb jij daar al iets van gehoord?
Ik sluit een link bij zodat je ziet waarover het gaat. Ik hoor graag van je.

Groetjes
Yvonne
http://ilsitodisara-blog.blogspot.com/2011/06/sal-sorpresa.html?showComment=1319838435807#c5847345502570365207

susana zei

Wat leuk allemaal, Anita!
Is er woensdag een BEE dat je weet?

alvast een fijne avond,Susi

jolanda zei

Ik weet precies wat je bedoelt hoor.... ik begin het rond deze tijd van het jaar ook altijd koud te krijgen en voor mijn gevoel krijg ik het pas weer warm wanneer het voorjaar aanbreekt. Niks aan!!
Je theelepeltjes worden leuk joh. Inderdaad een héleboel knoopjes hahaha.
En wat een knus blaadje met lekkers heb je voor jezelf gemaakt.
groetjes, Jolanda

marcella zei

zelfs je borduurwerk heeft gezonde appeltjes ;) je theelepeltjes-lap wordt prachtig, heel apart

Hilde zei

Je mooie sjaal zal je wel veel warmte geven. Fijn borduurwerk hoor!

Heleen zei

Wat een prachtige sjaal. Hele mooie wil ook. En dat borduurwerk vind ik ook zo mooi. Maar wat een werk. En dan dat werkje met al die knoopjes. Wat is dat een grappig ding. Kruip lekker warm onder een deken en geniet de wintertijd!

Elizabeth zei

Oh, ik wist niet dat je zo'n mooie sjaal aan het maken was; het is een juweeltje geworden!
En dan je lepeltjes..., wat een leuke afwerking met al die knoopjes..
Geniet van je nieuwe tijdschrift en de gezelligheid, maar dat zal vast wel lukken!

Groetjes, Elizabeth

Cybele's patch zei

Met die prachtige sjaal ga je het niet koud krijgen. De kleuren zijn geweldig. Je verwent jezelf wel goed als je aan het werk bent. Ik vergeet meestal voor mezelf te zorgen als ik zit te naaien/quilten/breien.
Je borduurwerk is prachtig. Ben heel benieuwd naar de lepeltjes-lap.

Chris zei

Herkenbaar Anita, ik heb het ook zo gauw koud, dus 's avonds trek ik meestal een lekker warm fleecevest aan. Die sjaal zal ook wel lekker warm zijn, mooie kleuren.
En wat een prachtig borduurwerk is dat!

Jeanny zei

Wat heb je een prachtige sjaal gemaakt!
Groetjes.

Mascha zei

Je sjaal vind ik prachtig geworden en de theelepels zijn zo leuk met al die knoopjes. Kan niet wachten totdat het af is.
Groetjes Mascha

~THEA~ zei

Het word hier wel steeds gezelliger!!

Jeetje wat ben je een leuke dingen aan het maken.

Nee, ik neem niks lekkers mee naar mijn Ateljee. Nou staan daar wel een paar potten met snoepjes,maar die zijn meer voor de mooi! Of voor de kleinkids als die me gezelschap houden!

Groetjes Thea ♥

Cisca zei

Je sjaal is prachtig geworden, mooi gebreid en de kleuren zijn schitterend. Wat een knoopjes, dat neemt veel tijd in, maar je ziet het wel steed leuker worden, ze zijn schattig. Ik ben benieuwd wat je uit het nieuwe kerstborduurtjesblad gaat maken, ik heb het (helaas) niet gekocht. Je agenda lijkt me ook heel mooi!
Groetjes, Cisca

Anita zei

Ben helemaal verliefd op je sjaal, wat en plaatje. De andere foto's zijn ook niet mis. Een heel mooie agenda.

Anita A zei

Ik ben gelukkig erg warmbloedig van mijzelf, sjaals,mutsen en sokken zijn aan mij niet besteed !!
Wat wordt je borduurwerk met de theelepels mooi !! Ik kan daar echt van genieten.

Handmade by Mai zei

Ik zie allemaal mooie dingen voorbij komen. De sjaal heeft prachtige kleuren. Succes met je knoopjes. En je bent niet de enig die een kouwkleum is (volgens DH ben ik een enorme kouwkleum).

sylvia zei

wat een leuke sjaal, helemaal ook mijn kleuren!!!
je kopfoto is ook weer leuk geworden, wat doet je speldenkussen het toch altijd goed.
Ineens realiseer ik me dat je nog wat van me tegoed hebt......oeps......morgen in je inbox!!!

sommeke zei

Volgens mij ga je geen kou meer lijden met die mooie sjaal! Ik ben ook zo'n koukleum!
En die lepeltjes zijn zo leuk met al die knoopjes!

rietje van slagmaat zei

Wat een gezellig blog, Rietje van Slagmaat

Erna Peekel zei

Jij kan het gewoon niet koud krijgen met zo'n leuke sjaal. Succes met je knoopjes. Leuk die agenda van 2012. Groetjes, Erna

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...