Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

woensdag 26 oktober 2011

BOM en een beetje kerst

Vanmorgen was het PPQ-BEE bij Dorry. We hebben weer een nieuw blokje gemaakt. Dorien heeft ons weer door hexagonnen en appliceren geholpen. Weer een nieuw pakketje met mooie stofjes. Ondertussen heb ik besloten om voor de broderie perse het linnen DMC borduurgaren te gebruiken. Het zijn de goede tinten voor bij de quilt. Links onder zie je mijn hexagonnen blokje. Ik had nog nooit geappliceert maar het is echt eenvoudig, rustig steekjes maken en het komt goed. Het was weer een leuke ochtend.
Links op de foto zie je ook een brei/haakboek liggen. Ik heb het bij AH meegenomen. Uit een eerdere versie heb ik de gehaakte/gevilte blauwe tas gemaakt. Het is € 4,95 en er staan hele leuke kussens, tassen, plaids.... en nog meer winterse projecten in.

Daarna even naar de fysio en door naar het winkelcentrum voor handschoenen. Helaas niet geslaagd maar ik heb nog dus de nood is niet hoog. Bij de Hema heb ik leuke mokjes meegenomen. Net genoeg voor een flinke kop koffie of een heerlijke warme chocolademelk.  En dat met de nieuwste CD van Michael Bublé, want we moeten natuurlijk wel even proefdraaien!, komt het helemaal goed vandaag.

Hartelijke groetjes Anita

29 opmerkingen:

Elly zei

Oh heerlijk die CD, ga ik ook even voor kijken, die man heeft zo'n fijne stem. Wat een schattige mokken.Hele fijne kleuren en die stofjes zo leuk. groetjes

Pink Princess zei

MMM Dat blad had ik gisteren ook gezien, maar had mn handen vol dus kon niet inkijken, volgende keer maar :)
Die cd lijkt me geweldig, ben een groot Michael Bublé fan dus..... Die mokjes zijn schattig ♥ en die stofjes ook :)

Fijne dag verder en geniet van alles

lia zei

O de quilt is zo mooi,ik zag hem gisteren nog bij Dorry,veel plezier met het maken.
Groetjes Lia

Francien zei

Oh Anita.....Michael Bublé...my favorite....heerlijke muziek....lekker om bij te prikken nietwaar?! met een lekkere nieuwe mok met warme chocolade melk mogen ze jouw in je prachtkamer opsluiten zeker om aan je mooie quilt te werken....ziet er alles heel goed uit zeg....groetjes Francien.

AnitaS zei

Mooie stofjes zijn het. Lekker quilten en leker luisteren naar een mooie CD. Wat wil een mens nog meer.

Erna Peekel zei

Leuke stofjes en ook een leuk blokje met de hexjes.

jolanda zei

Wat ziet die foto er gezellig uit! Daarvan krijg je meteen zin om lekker te gaan zitten quilten!
Je blokje ziet er mooi uit hoor... mooie kleurtjes ook.
Die mokken had ik ook zien staan bij de HEMA... je had er ook nog andere dingen van hé? Een grote kom zag ik en volgens mij ook borden? Ik vond ze ook erg mooi en heb staan twijfelen, maar m'n kast is vol hihihi.
groetjes, Jolanda

Cisca zei

Mooi, al die kleuren dmc voor die mooie quilt. Leuk mokje ook, en Michael ben ik even gaan luisteren op youtube... wat een mooie stem en hij zong "Save the last dance for me", dus ook nog een mooie jeugdherinnering, prachtig!
Groetjes, Cisca

Elizabeth zei

Je hebt een leuk dagje gehad, als ik het zo lees... Heerlijk hoor, even wat nieuws, een poosje handwerken en jezelf verwennen!
Ik geloof dat ik ook heel nodig naar de AH moet...

groetjes, Elizabeth

quilting Jeannet zei

Oef....kan heel moeilijk reageren Anita, ik heb er een pop up achter zitten als ik jou reactiescherm aanklik. Wat heb je een schattig kopje van de Hema, en inderdaad, het appliqueren is gewoon kleine steekjes wegprikken, dat kan jij als superborduurster vast heel erg goed. Komt helemaal goed met je broderie perse.

Groetjes, Jeannet

Hallo Peetje zei

Dat boek heb ik gisteravond doorgebladerd in de boekhandel waar we de workshop kerstballen breien hielden, er staan zeker leuke dingen in. dat kopje bij de hema.. Daar heb ik een vaas en een schaal van. Leuk zijn ze he. goeie cd en mmmmm chocomel. en wat een leuke lapjes allemaal. het ziet er zo gezellig uit. dat komt zeker goed met jou daar

Willy zei

Dat blad kende ik nog niet. Wat zal dat heerlijk werken zijn met zulke mooie stofjes, cd-tje aan en chocomelk in een mooie beker.
Vandaag weer zo'n dag?;)
Groetjes

marcella zei

Eeen mooi plaatje de lapjes en het garen, dat belooft wat :)

Hubertine zei

Hmmmmm....wat een verwennerijen!!!!
Mooie kleurtjes DMC, lekkere wintermok en een swingende Buble!!!!
Wat wil je nog meer!!!!????
Groetjes, Hubertine

quiltlodge gerda zei

Wat een schattige hexagonnetjes! Kan je mij verteleen hoe je die lijst links in beeld erop gekregen heb? (Zit al de hele mddag te modderen met mijn nieuwe blog GGGrrrr) Groetjes, Gerda

quiltlodge gerda zei

Hmmm en waarom komt er bij mij een google account (met daarop het adres vanmijn nieuwe blog)tevoorschijn als je op mijn naam klikt i.p.v. mijn nieuwe blog? Moet ik dan iedere keer bij URL mijn hele blogadres intikken?? Voor eenieder die dit leest, ik wil heeeeeel graag antwoord.

Hilde zei

Met die nieuwe aankopen weet je natuurlijk steeds wat gedaan. Een passend kopje maakt van de koffiepauze gezellige verwennerij (ik ben daar ook gevoelig voor)!

Corrie zei

Dan nog maar even geen handschoenen, want met zo'n CD (vind hem geweldig!), een nieuw boek, koffie en allerlei mooie handwerkspullen wil je toch de deur niet uit. Lekker sfeertje!

Petra zei

SCHATTIGE stofjes, Anita..
veel knutselplezier!
groetjes, Petra

Anita zei

Heerlijk genieten van je al je mooie schatten.

Elza zei

Heerlijk ziet het er allemaal uit zo. Laat de winter maar komen .
Groeten ELza.

Merian zei

Hoi Anita,

Wart ziet het gezellig op die foto eruit.
Je hexagonnetjes ziet er heel mooi en leuk uit. Vooral de stofjes.
Leuk die mokjes.

Groetjes Merian

susana zei

Hi, bedankt voor je berichtje.
Ik maak die kol inderdaad met boordsteek alleen steek ik bij de rechte steek achter in.

succes als je ook gaat beginnen

Susi

Willeke zei

Oh heerlijk Michael Buble, dat geeft een heerlijk voorproefje op de kersttijd!

Wat leuk te lezen, dat jij in de Efteling hebt gewerkt!
Ons favoriete park (helaas wel erg ver weg voor een man met ernstige rugklachten, anders kwamen we er vaker)

hartelijke groet en een heel fijn weekend gewenst!

Sezoentje-Sonja zei

Hoi Anita, ik ben je nieuwe volger :))
Via via kwam ik hier terecht en ik zie alleen maar mooie dingen én dan de nieuwe cd van Michael Buble, tja, dan ben ik verkocht hoor ;))
Heerlijke kerstmuziek op de achtergrond bij het knutselen, wat moet een mens toch meer hebben.
Fijn weekend verder van Sonja

sommeke zei

Mooie stofjes voor je PPQ! Heb je het linnen DMC garen al gebruikt?
(ik heb daar geen goeie herinneringen aan)
Goe weekend nog!

Cybele's patch zei

Hee nijvere bij. Wat een gezellig logje. Mooie stofjes zitten er in het pakketje. Ben erg benieuwd naar je aplliceer werk.

Oma San...houd van quilten zei

Nahhhh dit is echt te grappig............. weet je wie mijn favoriet van de mannelijke zangers is en wie mijn hele trouwerij bij elkaar heeft gezongen.... Michael Buble!

Oma San...houd van quilten zei

HIj was er natuurlijk niet zelf maar wel al zijn muziek..

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...