Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zondag 25 september 2011

Pakjes... Boek en Sew Happy Sewalong

Zo de pakjes zijn klaar en kunnen morgen op de post. Ik was gisteren nog even bij Dorry voor de lucky ladies en heb een machtig boek gekocht. Oooh ik ben er zo blij mee. Ik heb in Veldhoven mooie tweedlapjes gekocht en die wil ik er voor gaan gebruiken. 

Ik ga deze winter beginnen aan de Poezieplaatjesquilt  van Dorien een blok van de maand bij Dorry en Katrien organiseert weer een Kerstruil. Mijn mailtje is al de deur uit en de bevestiging is binnen. Zo wil ik mezelf dwingen om toch weer meer quilterige dingen te doen want ik zie zoveel leuke projecten maar val toch steeds weer voor borduren en breien. Oh die leg ik niet weg hoor maar meer variatie is gewoon leuker en ik wil ook verschillende technieken leren.

Een hele leuke stitcherie BOM. Happy Sewalong Je moet echt even gaan kijken. De patroontjes blijven één week staan. Zaterdag de 24e was de eerste dag.

Nog een fijne zondagavond en woensdag kan ik het eerste blok van de PoeziePlaatjesQuilt laten zien.

Hartelijke groetjes Anita

19 opmerkingen:

jolanda zei

Wat spannend voor de winnende dames zeg!! En stiekum ben ik ook heel nieuwsgierig wat je in dat leuke pakpapier verstopt hebt hoor.
Het boek ziet er geweldig uit en het gaat vast een mooie warme winterquilt worden met die tweedlapjes.
De stitchery BOM ga ik opslaan hoor... hopelijk vergeet ik niet elke vrijdag even te kijken.
groetjes, Jolanda

Erna Peekel zei

Dat zijn lekker veel pakjes. Kan mij er wel iets bij voorstellen dat je heel blij bent met het boek. Je tweedlapjes zijn erg mooi. Groetjes Erna

Puck zei

Zien er leuk uit de pakjes Mam!
Ik krijg er een kerstgevoel van:D

Lida zei

Jeetje wat ben jij druk bezig zeg, maar ik doe ook weer mee met de kerstruil en ik vind dat boek gaaf! Oh en die mooie lapjes... ja hoor ik ben een beetje jaloers! Groetjes
Lida

marcella zei

Ik vind borduren en andere handwerkjes ook zo leuk dat het quilten er nogal bij inschiet. net een heleboel inspiratie opgedaan in Ste marie aux Mines en daar gaat vast een quiltje van komen, de lapjes zijn er in ieder geval :)

Yvonne aka sommeke zei

Ooops, ik heb je give away compleet gemist maar wens je alsnog proficiat met de véle pageviews!
Bedankt voor de tip van de stichery BOM, opslaan gaat snel! ;-)

sylvia zei

spannende pakjes!!! Ik herken het, hoor, zit ook veel te breien en vooral te borduren, patchwork schiet er bij in........:(
altijd die moeilijke keuze! Ik heb ook op het punt gestaan de poesieplaatjes van Dorry te doen, maar heb me ingehouden: het kost veel geld en laat ik eerst maar andere dingen afmaken.........hihi.
ik heb wel jouw tip opgeslagen: dank je wel!! Groetjes, Sylvia

Johanna Zweden zei

Gezellig weer die kerstruil
Lijkt me een schitterende boek
Groetjes Joke

Nelleke zei

Hallo Anita ook ik heb dezelfde lapjes gekocht in Veldhoven bij Janine en die liggen ook te wachten op gebruik maar ben benieuwd wat jij er van gaat maken.Het boek lijkt me enig en als ik van de week bij Dorry kom zal ik er toch eens even in kijken.En op het moment heb ik toch meer de neiging om te borduren zie steeds zulke mooie dingen voorbij komen en dan vooral borduren met lint vind ik prachtig.Wil ook graag het nieuwe boek van facile cecile het is al uit en ik moet het nog bestellen het ziet er veelbelovend uit.Ook het stitcherie patroon is weer erg leuk.En je hebt goed je best gedaan met de pakjes het lijkt wel een vroegtijdige sinterklaas en wij benieuwd wat je er in gedaan hebt. Groetjes en een fijne week Nelleke

Cybele's patch zei

Je blog heet met recht 'Vlijtige Handjes'! Wat ben je toch druk met al je mooie projecten. Wanneer mogen we zien wat er in de pakjes zit?

AnitaS zei

Wat een mooi boek is dat. Ik doe ook weer mee met de kerstruil. Prachtige lapjes. Nu gauw even op de link kijken.

Inge zei

Ik vind het ook zóóóó ontzettend spannend, kan er bijna niet van slapen...... LOL
Dat boek lijkt me gaaf.
Ook ik heb me opgegeven voor de Kerstruil en ga meedoen aan deze SAL, allebei echt leuk!

Groetjes,
Inge

Cisca zei

Dat boek is zeker om te smullen, ik heb het gauw opgeschreven. Wat een mooie wolletjes heb je gekocht, die kun je lekker aaien terwijl je kijkt wat je het eerst zult gaan maken. Spannende pakjes ook en nu ook nog de kerstruil bij Katrien, je hebt het er maar druk mee. Leuk die poëzieplaatjesquilt, ik ben benieuwd hoe hij wordt. De BOM-stitchery heb ik voor de zekerheid maar opgeslagen, hoewel de blokken van vorig jaar nog liggen te wachten om een top te worden.
Groetjes, Cisca

katrien zei

Je zult het wel druk hebben LOL.
Ziet er een mooi boek uit en leuke lapjes.

Chris zei

Volgens mij ben jij ook een bezige bij!
De quilt op de omslag van het boek ziet er héél warm uit. Lijkt me heel apart om met tweedlapjes te werken. Heel veel plezier met alles.

~THEA~ zei

Mooi boek lijkt me!

Wat heb je een boel plannen, meid, je bruist gewoon van creativiteit!!

Heerlijk!

Fijne week.

Groetjes Thea ♥

Berna zei

We zijn er maar weer druk mee. Spannend die pakjes en dat boek lijkt me schitterend! Mooi ook die wolletjes.
Ik had je logje wel gelezen maar kon via de i-pad niet reageren (??)

Elizabeth zei

Oh, wat een leuke dingen allemaal om te zien en te lezen. En wat ga je leuke dingen doen, heb maar even snel op de link geklikt...mooi!

groetjes, Elizabeth

mieke zei

Hoi Anita, heb jij jouw ontvangen kerst-swap al uitgepakt ?
En heb je al een reactie gekregen, van degene die jouw pakje heeft ontvangen ?
grtjs Mieke

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...