Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

woensdag 21 september 2011

Oh Shame... and the Winners are....


Francien en Inge!!!! Ja zo veel reacties is wat extra's waard. Dus twee lucky ones. Nou ja, dat denk ik dan. Francien en Inge willen jullie even je adres sturen zodat ik je pakje kan versturen? Ik laat later wel de pakjes zien. Oh en waar schaam ik me nou voor??? Dacht ik, de handige bij, dat het bezoekers waren die ik geteld had maar... het zijn pageviews! Niet slecht, helemaal niet maar het is ook géén zuivere koffie als ik het zo op mijn blog zet. Gelukkig heb ik wel meer dan 5000 bezoekers dus dat is nog steeds kei goed en rede voor een feestje.
 Eigenlijk is elke bezoeker een feestje en elke reactie nog meer maar dat zou te gek worden. Dank je wel voor jullie moeite om te reageren.

Verder heb ik niet veel gedaan. Lekker gebreid, geprobeerd te haken om te zien of het nog in de vingers zat, broekske afgemaakt en nieuwe dingen op stapel gezet. Een borduurtje, een borduur, een tas, een tasje en zo zou ik nog wel even door kunnen gaan want het is zo leuk al die nieuwe dingen. Ondertussen zit ik te wachten op de 'Christmas ornaments' en de agenda voor 2012 van DMC met leuke borduurpatronen.
Vanavond is het even bijkomen van de fysio en in het weekend gaan we er weer tegenaan want ik vind dat ik toch op zijn minst de Theelepeltjes moet laten zien, al is het maar geknipt en een voorproefje.

Veel creatief plezier en geniet geniet geniet,
Hartelijke groetjes Anita

9 opmerkingen:

Francien zei

Nou Anita.....als dit geen verrassing is...ben hartstikke blij dat ik gewonnen heb zeg...dat gebeurd niet vaak...of eigenlijk haast nooit....en het is ook zonder give-away altijd leuk om op je blog te kijken en te reageren hoor...wat de aanleiding ook is....moet je je maar eens voorstellen ...5000 mensen hewbben in iedergeval je blog gevonden...
zo te lezen zit je lekker van allles te Freubelen....ben aan het pompoenen maken...gehaakte en van stof...lekker relaxed even...
Inge natuurlijk ook gefeliciteerd...
groetjes Francien.

AnitaS zei

Francien en Inge gefeliciteerd. Ik vind 5000 ook heel veel hoor.

Inge zei

Wow, jippie, ik heb zomaar een Give Away gewonnen! Wat gaaf en leuk. Wat ben ik toch een geluksvogel. Ik ga je zo mijn adres even mailen. Ik vind het superleuk, ook voor Francien natuurlijk. Jij ook gefeliciteerd, hè!
En verder ben je lekker met van alles bezig, lees ik. Gewoon lekker doorgaan.

Fijne avond,
een blije Inge

Petra zei

..in ieder geval "keigoed", Anita..
Francien en Inge .. van harte PROFICIAT!
gr. Petra

mieke zei

Hahaha, Anita, 5000 is toch ook mooi !
Inge en Francien, gefeliciteerd.

gr Mieke

Puck zei

Super veel mam! Ik denk dat ik niet eens 10 bezoekers heb dus 5000 is zeker veel!!!

xxx Puck

jolanda zei

Gefeliciteerd Francien en Inge!!! Veel plezier met jullie pakjes!
Leuk zo'n agenda van DMC zeg... die ken ik nog helemaal niet. En ik ben erg benieuwd naar je theelepeltjes. Wat heb je nu besloten voor de rand?
groetjes, Jolanda

Erna Peekel zei

Je bent goed bezig,leuk hoor. Groetjes, Erna

Elza zei

Gefeliciteerd dmet jullie prijs en kijkers zijn ook heel speciaal.
Anders had ik mijn blogje allang gestopt.
Groetjes ELza.

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...