Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

vrijdag 23 september 2011

Linken in blokvorm..

qrcodeJe ziet ze steeds meer de vierkantjes met de zwarte blokjes. Je download een apps (barcodes) op je smartphone. Hou je telefoon voor een code en je ziet direct waarvoor het blokje staat. Het is de QR-code. Hier is een site waar je van je eigen blog een blok kunt maken.

Ik zal maar niet vervelend doen en u voor de lol allemaal blokjes neerzetten. Nee gewoon lekker linkjes naar leuke borduursites.
Links:
Heel veel biscornu's vindt je bij Louison.
Sablaise heeft klassieke maar mooie werkjes en de biscornu.
La Comtesse klassieke werkjes.
Blog di Gloria kleine patroontjes.

Een fijn zonnig weekend en geniet. Ik moet morgen nog even naar Dorry voor de winnaars. Vervelend hè...
Hartelijke groetjes Anita


8 opmerkingen:

Cisca zei

Gefeliciteerd voor de winnaars!
Ik zie weer een paar linkjes op je blog, ik ga vanavond eens kijken wat er allemaal te zien is. Bedankt alvast.
Groetjes, Cisca

AnitaS zei

Bedankt voor je linkjes. Ik ga eens lekker neuzen. Ik wens je een heel fijn en zonnig weekend.

Inge zei

Leuk, linkjes. Ik ga ook eens even rondneuzen (alsof ik niks anders te doen heb, zucht......)
Oohhh, echt??? Ga je naar Dorry voor de winnaars?? Oh wow, nou..... het wordt steeds spannender. Wel superleuk dat je er voor naar Dorry gaat, hoewel, een beetje sneu is het wel voor jou! Dat je daar op je vrije zaterdag naar toe moet, poeh hé. Sterkte ermee! LOLOLOLOLOL

Fijn weekend,
Inge

Hubertine zei

Haha lache dat sparq. Ik had de app al maar wist nog niet een eigen blokje te maken!!! NU dus wel!!!
Uiteraard ga ik jouw linkjes straks relaxed bekijken!!!
Bedankt!!!
Hubertine

jolanda zei

Geen idee waar je het over hebt wat die vierkantjes met zwarte blokjes betreft... ik loop achter geloof ik hahaha.
Die linkjes ga ik zo gelijk bekijken... leuk om al dat moois te bekijken bij iedereen.
groetjes, Jolanda

Johanna Zweden zei

Ga ze vanavond even op mijn gemak bekijken
Fijne zaterdag groetjes Joke

Shirley zei

Ik heb een quilt gezien met soortgelijke code, en als je je mobieltje erop richte, kon de app het gewoon lezen, zo gaaf! Zo, en nou linkjes kijken en zien wie er wat gewonnen had, ik heb iets gemist, of niet. Veel plezier bij de dealer, uh, Dorry.

Prinses013 zei

Leuk mam! Die link kende ik nog niet!

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...