Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

woensdag 28 september 2011

De kop is eraf.


Nou ja..... bijna dan. Vanmorgen naar de BEE bij Dorry geweest voor de start van de PoeziePlaatjesQuilt. We werden ontvangen door de maakster zelf Dorien. Helemaal leuk! Het was een drukke BEE met 8 dames. Leuke stofjes en we konden eigenlijk al direct aan de slag maar ik ben geen doorgewinterde BEE-ganger dus ik was weer dingetjes vergeten. Dus ik maak thuis een begin en volgende keer ga ik lekker verder op de BEE.
Ik ga de quilt met de hand maken en daar heb ik een mooi klosje aurifil voor gekocht. Kwam ik toch dit blad tegen.... voor wanneer.... weet ik niet, maar weer zulke leuke dingen dus ik kijk voorlopig maar even. Was ik toch weer mijn toestel vergeten. Gelukkig had Dorry een goede reden om te oefenen.
Zo direct eerst even eten en dan naar de fysio en dan.........

Groetjes tot later,
Anita20 opmerkingen:

AnitaS zei

Wat een prachtige stofjes zijn het. Zo te zien wordt dat weer een prachtige quilt. Succes

Hubertine zei

Wat zien die stofjes er mooi uit! En dat tijdschrift is ook om te kwijlen!!!

jolanda zei

Dat was dus een gezellig ochtendje ook al heb je niet veel kunnen doen. Maar je hebt in ieder geval goed kunnen zien wat de bedoeling was zodat je nu thuis lekker aan de slag kunt.
De stofjes zien er in ieder prachtig uit!!

Petra zei

wat een SCHATTIGE stofjes, Anita..
veel "knutselplezier"!
groetjes, Petra

mieke zei

Hele mooie lapjes, succes.
gr mieke

Francien zei

Oh wat mooi Anita!! dat rood met die zachte kleurtjes...prachtig!!het zal een topquilt worden en ben benieuwd hoe je het garen vind om mee te werken.....ik heb het nog niet gebruikt....succes met alles maar dat komt helemaal goed bij jouw...groetjes Francien.

Johanna Zweden zei

Wat een schitterende stofjes, en ben hier echt benieuwd naar
Groetjes Joke

Cisca zei

Wat een mooie stofjes horen bij deze quilt, wat zal hij mooi worden. Gezellig zo, bij Dorry. Aurifil is heerlijk om mee te werken, daar zul je geen spijt van krijgen. En dat blad is ook leuk, hè, ik heb er ook een paar van. Deze heb ik nog niet gekocht, maar wie weet, ik zag hem nog liggen bij Cora maandag...
Groetjes, Cisca

Chris zei

Wat een enige stofjes. Dat wordt een hele gezellige, sfeervolle quilt. Veel plezier er mee.

Inge zei

Ook dit gaat weer een prachtige quilt worden, de stoffen zijn alvast helemaal mooi en Dorien is een toppertje!

Groetjes,
Inge

PS: nog een keer bedankt voor al het moois hè, ligt hier voor mijn neus en ik geniet!

Mascha zei

Wat een mooie stofjes. En dat tijdschrift. Dat zou ik ook wel willen hebben, ha ha.
Groetjes Mascha

foekie's fashion zei

Leuke stofjes en ik ben wel benieuwd hoe die poezieplaatjesquilt gaat worden.
Groetjes van Joke

marion zei

wat lief dat je dat steeds hoort......... Maar we kennen elkaar, ik heb je ontmoet bij Dorry op de bee. Een van de eerste. Je hebt zo'n mooie hand van werken.

marion zei

vergeet ik het bijna, mag ik je linken?

Jacqueline zei

Hoi Anita,

Leuke weblog.
En mooie stofjes.
Groetjes, Jacqueline

Elizabeth zei

Zijn al die stofjes van jou? Wat passen ze mooi bij elkaar, dat moet ook wel in een quilt... Dit gaat echt wat beloven als je het mij vraagt.
Dat tijdschrift ken ik, hier heb ik een variant, ander nummer dat ik van de zomer in Frankrijk heb gekocht.
Het staat boordevol moois, voorlopig hoef jij je niet te vervelen, Anita!

Groetjes, Elizabeth

Anoniem zei

Leuk verslag Anita. Ik ben blij dat mijn allereerste les goed verlopen is. Heb je al een blok af? Groetjes van Dorien

susana zei

Ziet er mooi uit Anita!!
Ik ben héél benieuwd hoe je het gaat vinden.
ff reaktie op jou berichtje; dat die foto maar zo groot mag zijn weet ik, maar de mijne is groter die in mijn pc bestand zit, weet jij hoe die dan kleiner te maken?

groetjes Susi

Oma San...houd van quilten zei

Ohh Anita wat is ie leuk he, de poezieplaatjes quilt... Ik ben best jaloers op je dat je gewoon naar de bee bij Dorry kan. Voor mij helaas te ver weg.
Nou ik zie je weer op mindfeud,

groetjes van Sandra

dorien zei

hoi ik ben ook redelijk creatief bezig ook al ben ik 10

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...