Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zondag 14 augustus 2011

Wat quilten, borduren en .....linken


Sinds de laatste update van het logo heb ik toch weer aardig wat gedaan. De buitenranden zijn al ver en nu is het even wachten op DMC want het is op! Ik snap het zelf niet want ik heb toch een aardig voorraadje maar net niet de twee kleuren die ik nodig heb. Dus even wachten. Je kunt al wel zien wat ik bedoelde met diepte toen ik besloot om toch de rand ook te borduren en niet alleen het kussen.


Vanmiddag heb ik heerlijk rustig zitten quilten aan de knuffeldeken. Ik zie er al ruiten inkomen zoals ik het me had voorgesteld. het gaat heerlijk met de magneten. Nu wil ik nog eens proberen hoe het is als het tafelblad eraf is. Dan heb ik toch één groot geraamte waarop gequilt kan worden. Mijn eigen quilttafeltje groeit!

Ondertussen zijn er ook weer twee antwoorden op de attributen binnen. Anita zei dat de 'stokje' bij engels borduren horen. Het onderste ovale vormpje is volgens stille lezer T ook een soort guimpvork maar dan om kwastjes van te maken. Ik vindt het super en ga nog op zoek naar linken zodat we kunnen zien wat de bedoeling is.

Hier en hier heb je leuke hondjes om te borduren en stitchen voor 'rainy days'. Weet je dat ik af en toe denk was het maar gewoon herfst! Het is dat de winter dan zo lang duurt maar anders.......

Hele fijne zondag en tot gauw,
Groetjes Anita

17 opmerkingen:

AnitaS zei

Wat wordt je boduurwerk mooi. Het kussen komt echt omhoog van de ondergrond. Je knuffeldeken is ook al zo mooi en wat heb je dat handig bedacht.

Berna zei

Je mooie borduurwerk groeit gestaag. Mooi hoor. Leuke knuffeldeken en een handige manier heb je ontdekt om zo te quilten.

merian zei

Hoi anita,

Het wordt een heel leuk kussentje,
ik heb je bij mij te volgens blogs gezet.

Gr. Merian

Lida zei

Je borduurwerk wordt prachtig, ik heb ook wat dingen omgezet, maar het werden enorme borduurwerken, dus ik ga nog wel een keer op zoek naar iets kleins! Je knuffeldeken ziet er nu al prachtig uit en die mooie doorkruisingen van je effen blokken maakt het helemaal interessant! Groetjes
Lida

katrien zei

Wat mooi je borduurwerk.
En een leuk knuffeldeken ben je aan het quilten

Cisca zei

Goed gekozen met de achtergrond, het geeft inderdaad diepte! Je knuffeldeken krijgt ook al diepte, fijn dat het zo goed lukt met de magneten. Leuk ook, al die hondjes, vooral de eerste serie vind ik schatjes! Bedankt.
Groetjes, Cisca

Anoniem zei

Zeg Anita, ik hoop toch nog op een paar zonnige dagen. De komende twee weken heb ik vakantie.
Inderdaad is het wel lekker borduurweer. Je kussen is zoooo leuk!!!
Groetjes Riet

Petra zei

ze worden allebei PRACHTIG..
veel handwerkplezier!
groetjes,Petra

Johanna Zweden zei

Wat een schitterend borduurwerk word it.
J quilt is schitterend.
Groetjes Joke

Elly (creatieveling Elly) zei

WAt wordt het prachtig.

Hallo Peetje zei

Duurde de week maar eens zo lang en dan met wat meer vrije uren. Ik vind je logo prachtig worden. De knoop in het midden lijkt net echt en zoals je zegt de diepte zie je ook goed. Die hondjes... ik sla de patroontjes gelijk op..Zo schattig.

groetjes Petra

Marion zei

Alles wordt even mooi Anita!!!!
Fijn weekend en tot lees.Groetjes van Marion

Joyce zei

Je had me echt beet! Ik dacht dat het een echt speldenkussentje was wat gerafeld was.........
ziet er echt 3D uit!!
Moest 'm vergroten om te zien dat het borduurwerk is!

jolanda zei

Wat een mooi borduurwerk is dat zeg!! En bij het gedeelte waar je de achtergrond geborduurd hebt, komt het kussen inderdaad helemaal naar voren.
Ik zal je bij mijn lijst met blogs zetten, want ik wil het eindresultaat zeker niet missen!
groetjes, Jolanda

Tania zei

Wat is dat een leuk borduurwerk! Ik moest eens goed kijken of het een echt kussen was of een borduurwerk. Heel erg mooi!

Erna Peekel zei

Dat borduurwerkje is super gaaf. Het is net of je een speldenkussentje aan het maken bent vanwege de diepte die er in zit. Geweldig hoor. Hier nog ff de tip voor je achtergrond. Via dashbord ga je naar ontwerpen en vervolgens naar sjablonen. Dan ga je naar achtergrond en dan zie je rechts in het eerste blokje jou huidige achtergrond en een pijltjestoets. Daar klik je op dan komt er een nieuw menuutje met helemaal bovenaan afbeelding uploaden. Daar klik je op en de rest wijst vanzelf. Ben benieuwd welke foto je gaat plaatsen. Fijn weekend. Groetjes Erna

Cybele's patch zei

Helemaal te gek dat 'speldenkussentje'!

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...