Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

dinsdag 2 augustus 2011

Update

Dank je wel voor alle lieve en opbeurende reacties. Ik ben gelukkig weer aan het werk. De reumatoloog heeft mijn medicijnen aangepast omdat ik dan misschien minder kan gaan spuiten. Jammer maar de juiste balans is er nog niet. Nu spuit ik elke week Humira en het zou beter zijn één keer in de maand of om de zes weken. Humira verlaagt de weerstand en dat is niet handig. Daarom moet ik goed op bepaalde symptomen letten. Deze keer heb ik dat goed gedaan en ben er gelukkig ook weer sneller bovenop. Ik voel me al fitter. Dus PUNT erachter!!!! Eerst 12 augustus weer op controle.

Dit jaar ben ik niet naar de kermis geweest. Als kind woonde ik nagenoeg naast de kermis. Als de lindeboom ging ruiken dan was het zover. 's-Avonds in m'n bedje lag ik te luisteren naar de muziek van de kermis die gedragen werd door de wind. 'Vroeger' gingen we elke avond maar dat zit er niet meer in. Ik vind het ook niet zo heel erg want de mensenmassa is niet mijn favoriet.

Ik heb natuurlijk wel heerlijk geborduurd. En het is LEUK! Het gaat ook hard ondanks de 30 kleuren. Hij is 150 x 170 steken en als het klaar is ongeveer 28 x 28 cm. Ik heb besloten om hem als vlak te borduren en niet alleen het kussen. Er zit zo'n mooie schaduw in dat je meer diepte krijgt. Wel meer steekjes maar mooier!! Vanmiddag heb ik lekker onder de parasol, Lida ik heb aan je gedacht, zitten borduren. Er zijn nu vier punten klaar, nog twee te gaan. Je weet zeker wel wat ik nu ga doen........

Groetjes en tot gauw.
Anita

14 opmerkingen:

foekie's fashion zei

Gelukkig knap je weer op, mooi borduurwerk! Groetjes van JOke

Riet zei

Wat wordt dit ontzettend mooi!
Ook een leuk filmpje in je vorige berichtje, mijn dochter loopt taptoes, ik zal het haar eens laten zien, kunnen ze nog even oefenen.
Doe het rustig aan!
Groetjes Riet

Petra zei

wat FIJN
dat 't weer wat beter met je gaat!
't logo ziet er al súper mooi uit..
veel borduurplezier!
groetjes, Petra

quilting Jeannet zei

Ohh, wat ben je er al weer ver mee joh, borduren is toch wel echt jou ding he? en de kleuren zijn echt zoals op je logo! Prachtig.

Groetjes vanuit een wederom regenachtig Rockanje, Jeannet

Francien zei

Fijn dat je weer een beetje vooruit kan Anita...vooral je borduurtje is al zo mooi!! echt hartstikke mooi wordt je logo...wat een leuk idee van je dat in kruissteekjes te doen...en met die converter is het een prachtresultaat geworden....lekker prikken verder!!...groetjes Francien.

Guute zei

Reuma is zeker niet leuk. Hopelijk hou je het zo onder controle.
Ik heb de foto van je borduurwerk even aangeklikt: WAAW!!!

Cisca zei

Gelukkig, dat je in de lijn naar boven zit! Je borduurwerk wordt steeds mooier, een hoop werk al die kleurtjes door elkaar, maar meer dan de moeite waard! Veel borduurplezier, al zal het wel niet in de tuin zijn!
Groetjes, Cisca

AnitaS zei

Ik hoop dat je gauw de goede combinatie van medicijnen krijgt. Je borduurwerk wordt prachtig.

Corina zei

Dat wordt heel mooi zeg!

Elly (creatieveling Elly) zei

Goed dat je op tijd in zag om het bij te stellen.
En wat wordt het werk prachtig. Je ziet het onder je handen groeien.
groetjes Elly

zenuwpees zei

Je hebt een heel mooie blog ;proficiat.
groetjes Marie-Claire

zenuwpees zei

Ik heb op alle blog gaan zien die bij u in het rood staan,ben bijna de ganse namiddag bezig en heb alles niet op mijn gemak bekeken,zal voor een andere keer zijn.Er is te veel om naar te kijken,ik vind het wel leuk dat je dat doet.Zo kunnen wij andere blogs ook zien.Proficiat doe zo verder en maak nog heel mooie handwerken.Groetjes Marie-Claire

Berna zei

Wat een mooi borduurwerk wordt dit. Gelukkig dat het weer beter met je gaat. Wat een rotziekte is het toch.
En excuses dat ik niet meer bij je kwam buurten. Ik vaar helemaal op de up-dates in de zijkolom van mijn blog en daar staat dat je een maand of drie je laatste logje hebr geschreven. Je ziet, je kunt er niet van op aan. Nogmaals sorry. Ik hou het beter in de gaten.

Erna zei

Soms denk ik wel eens die stomme reuma wat moet ik er mee. Maar ja het is niet anders en je moet er maar mee zien te dealen. Gelukkig gaat het weer wat beter met je. Je borduurtje ziet er super gaaf uit. Fijne zondag. Groetjes, Erna

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...