Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

dinsdag 30 augustus 2011

Tringelingeling.......

Het is hier een beetje stil. Dat komt omdat ik mezelf even een paar tandjes terug heb gezet en ook voor het bloggen. Die balans van een paar blogs eerder is moeilijk te vinden. Dus even rustig aan. Dat is niet zo heel erg want we hebben vakantie en dus niets 'moet'. Ik ben eerlijk gezegd ook te moe om te bloggen en weinig inspiratie. Ja weer over het logo dat bijna af is en wat ik wil laten zien als het ingelijst is. De knuffeldeken die gequilt wordt maar nu even opgevouwen ligt omdat de handjes niet willen. Ik heb wol besteld bij de Hobbydoos en ben nu een kol voor de herfstochtenden aan het breien. Lekker warm op mijn nieuwe fietske. Ohhh hij is zo fijn!!!  Ik heb hem vandaag opgehaald en ben naar huis gezweefd. Nu nog een paar goede handschoenen en dan kan ik er weer tegen. Ik ga wel bij jullie op bezoek maar ben niet echt van de reageer. We hebben even 'kalme dienst'. Genieten van de vakantie en genieten van de freubel en een nieuwe header maken. Later zal alles zeker nog voorbij komen op Vlijtige Handjes.

Groetjes en tot later,
Anita
22 opmerkingen:

Petra zei

groot gelijk, Anita!
MOOIE fiets..
"fiets ze"!!
groetjes, Petra

jeannet zei

Ohhh, Anita, wat een heerlijke fiets heb je daar! Daar doe je hartstikke goed aan, wat een plezier zal dat wezen. Ik heb hem mezlef ook beloofd na de nieuwe knie, volgend voorjaar ruil ik mijn oude e bike in voor een heerlijke nieuwe e bike, voorlopig bike ik nog even op mijn fietsje op de grond.......
Hartelijke groetjes, Jeannet

Berna zei

Hoi Anita, doe maar lekker rustig aan en geniet van je vakantie en van je nieuwe fiets natuurlijk. De rest komt wel weer. Groetjes
Berna

Elizabeth zei

Wow, wat een mooie fiets; daar ga je vast veel plezier van krijgen!
Doe maar rustig aan met je blogjes hoor, soms heb je het gevoel dat het "moet", maar dat is natuurlijk helemaal niet zo. Gewoon bij het moment leven. Creativiteit gaat met pieken en dalen...

Groetjes, Elizabeth

Hetty zei

Wat een mooie nieuwe fiets heb jij.
Ik heb ook een tijdje geleden een nieuwe gekregen een gazelle rijd ook zo fijn en licht.
Hier kun je weer een lange tijd mee vooruit.
Doe het met bloggen maar rustig aan het komt vanzelf weer.
Groetjes Hetty.

martine zei

Heb je een elektrische? Heerlijk lijkt me dat , ga ik ook nog eens kopen.

jolanda zei

Doe maar lekker rustig aan hoor... dat bloggen komt vanzelf wel weer wanneer je er zin in hebt.
Die fiets lijkt me geweldig!! Graag zou ik ook eens wat vaker gaan fietsen en ik probeer mijn man zover te krijgen dat hij ook een fiets koopt zodat we er samen eens op uit kunnen. ;-)

Yvonne aka sommeke zei

Mooie fiets Anita, fietst vast hééééél lekker!
Geniet maar van wat rust, soms heeft een mens dat nodig!

AnitaS zei

Wat een heerlijke fiets. En doe maar rustig aan, niets moet.

susana zei

Hi, geniet van je vakantie!!

Cisca zei

Ik heb ook zo'n fiets, heerlijk, hè! Je hebt groot gelijk, doe maar rustig aan en probeer lekker te genieten van de vakantie. Maar het blijft jammer, dat je niet kunt doen wat je zou willen doen. Dat is balen, ik kan er over meepraten. Fijn, dat breien wel gaat, ik ben benieuwd.
Het allerbeste, groetjes, Cisca

PS, leuk, dat album aan de linkerkant.

Willy zei

Hoi Anita, geniet van jullie vakantie, hoop dat je nog een beetje mooi nazomer weer krijgt en een ritje op je nieuwe fiets kunt maken.
Groetjes

Francien zei

Heel veel plezier van je prachtfiets Anita...hij ziet er lekker stoer uit en geniet van je rust...tot gauw....groetjes Francien.

Hubertine zei

Heerlijk fietsje!! Ik heb een ook zo'n soort fiets, heerlijk!!!!
Geniet van je vakantie en ach de inspiratie en zin komen wel weer!!!
Groetjes, Hubertine

Miny zei

Super die fiets, dat is ook nog een wens van mij, heerlijk bijkomen in de buitenlucht en dat gaat vast wel lukken!!

Groeten Miny

Hallo Peetje zei

Wow! Ik ben jaloers op je fiets, wat een stoere bike. daar kan je heerlijk op fietsen. Iets wat ik zelf ook graag doe. Maar toch te vaak de auto pak voor het gemak. Bloggen is een leuke bezigheid en dat moet ook zo blijven. op het moment dat je er geen feeling voor hebt is het goed om even een time-out of een pauze te nemen. Ik weet dat ik dat strakkies ook ga krijgen. Zeker in de winterperiode. Het geeft niet,gewoon doen wat je zelf wilt en dan komt het vanzelf weer. Geniet van je vakantie ;-)

lieve groetjes
petra

Inge zei

Mooi fietske, Anita! Maar dat is niet de reden waarom ik hier ben. Ik wil even zeggen dat ik het leuk vond om je "in het echt" te ontmoeten, ondanks dat het een drukte van belang was bij Dorry. Gezellig was het hè!

Fijne zondag,
Inge

Lida zei

Geniet maar lekker van je fiets en je vakantie en doe gewoon waar je zin in hebt, niets moet!! Geef de handjes maar weer even rust, dat hebben ze verdient na al dat harde werken! Groetjes
Lida

foekie's fashion zei

Mooie fiets, is ie E? Geniet er maar van, ben je toch in beweging en word je niet moe. Je logo vind ik grandioos leuk worden en doe maar rustig aan hoor.
Groetjes van Joke

sylvia zei

mooie fiets, joh!! Veel fijne kilometertjes!!!
en wat wordt je borduurwerk toch leuk!!!
en bloggen: lekker doen als het JOU uitkomt!!!
groetjes, Sylvia

Rian zei

O, mooie fiets zeg. Ik ben ook aan het zoeken naar een opvolger voor mijn mama-fiets. Een Ebike voorlopig niet, zou wel willen, maar met het fietsenplan moet ik er dan nog zoveel bijleggen...... misschien als opvolger van de komende?

Die blog moeheid herken ik. Doe vooral rustig aan, dan komt de energie ook wel weer terug.

groetjes,
Rian

Anoniem zei

Dat is een schitterende fiets. Kan me voorstellen dat je naar huis zweefde. Ik wens je heel veel fijne, veilige kilometers toe.
Groetjes,
Marjo

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...