Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

woensdag 13 juli 2011

Verrassing, punchen en het begin van het logo

De tas is klaar. Ik verwonder me steeds weer wat er overblijft na een rondje in de wasmachine met ballen en placemats dit keer. Gewoon op 40 graden. Eerst hing hij over mijn schouder tot aan de grond en na het 'kermisspektakel' op de knieën. Helaas is hij weer uitgezakt dus ik ga hem nog een ritje geven. Over een week wordt hier trouwens de kermis weer opgebouwd. Wil je dat een keer zien kom dan donderdag 21 juli want dat is de dag dat de grote attracties komen en dan zie je stuurmanskunsten.

Deze pakjes zijn zo leuk en zeker als het een verrassing is. Cisca heeft een prachtig speldenkussen gemaakt. Zo lief van Cisca maar ook het kussentje. Kant en paarlemoeren knoopjes. Ik ben er helemaal weg van. Voorlopig krijgt 'ze' een ereplaatsje op mijn speldenkussentableautje.  

 Een collega vroeg 'Anita jij doet toch allemaal handwerken? Ik ben aan het ruimen en toen kwam ik een zakje met punchgaren tegen. Vroeger eens geprobeerd maar nooit meer iets mee gedaan. Wil jij dat hebben anders gooi ik het weg!' 
Nou weggooien NOOIT! In dat 'zakje' zat een punchring, 2 punchpennen, een metaaldraad en een dingetje om op te pluizen? Ik weet nog niet wat ik er mee moet maar wil het al heel lang proberen. Dus nu op zoek naar het 'hoe' van het punchen.  Dank je wel Els misschien ben je wel de aanzet van nog een verslaving.

Weet je nog in het vorige logje van het logo en het borduurpatroon? Nou Snietje moet altijd even proberen en kijken hoe het eruit gaat zien. Hier de eerste opzet op een zacht rose borduurstof. Het is zo leuk om te maken maar het patroon bestaat uit 30 kleuren en dat vraagt steeds weer opnieuw kijken op het patroonblad. Dus ik heb me geïnstalleerd in mijn hoekje en het werkt prima. Vanavond kruip ik lekker in mijn stoeltje. 


Hartelijke groetjes Anita

6 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Hoi anita, breng maar mee die punchneedles! ik heb er net van het voorjaar een workshop in gevolgt bij Liesbeth, dus als ik het niet vergeten ben kunnen we punchen!

groetjes, Jeannet

Petra zei

mooie spulletjes, Anita..
ben érg benieuwd naar je logo!
veel borduurplezier.
groetjes, Petra

AnitaS zei

Mooi is je tas geworden. Je logo wordt vast heel mooi met zoveel kleuren. Succes met punchen.

sylvia zei

wat leuk dat je al begonnen bent met je logo!!! Hoe groot wordt het eigenlijk??? Punchneedelen, heet het zo??? heb ik nog nooit gedaan, nog nooit van dichtbij gezien ook: haha.
en een lief speldenkussentje: leuk met zo'n letter........;;))

Johanna Zweden zei

Wat een gezellig blogje, en wat leuk dat je gaat punchen. Ben benieuwd.
Wat een schitterende borduurwerkjes.
Mooi is je tas geworden groetjes Joke

Francien zei

Leuk is je tas geworden Anita! en bofkont met zo`n " Ëls"...en punchen is ook niet voor mij...zou er te weinig mee doen...net als vilten...maar je logo wordt zeker prachtig...het zijn al prachtige kleurtjes en zoals jij borduren kan wordt het zeker weer een plaatje..succes met alles..groetjes Francien.

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...