Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zondag 17 juli 2011

Op pad en een groeiend logo

Hier staat alles in het teken van Trouwen. Woensdag en zaterdag zijn we op pad geweest voor een trouwjurk. Oh wat zijn er een mooie jurken en wat is het een wereldje waar je lekker in onder kunt duiken op weg naar de grote dag. Ik wist niet dat er ook op internet zo'n aanbod is. Als ik niet meer zou of kunnen quilten gaan we de 'bruidsbisseniss' in. Jammer dat ik nog niets kan laten zien.Ondertussen heb ik nog wat geborduurd aan mijn logo. Het is verslavend want je ziet steeds iets groeien wat van jou is. Ik heb zelf het kussen gemaakt en was er direct weg van. Daarom is het mijn logo geworden en nu gebruik ik het weer om te borduren wat ik nog steeds het liefste doe. Vindt je het al een beetje lijken?

Tot gauw, groetjes Anita

11 opmerkingen:

martine zei

Wat wordt dit leuk. Hier zou ik ook niet mee op kunnen houden.

Petra zei

je gaat snél..
't ziet er al SÚPER mooi uit,
veel borduurplezier!
groetjes, Petra

quilting Jeannet zei

Het ziet er super uit Anita, het wordt denk ik wel groot als ik het zo zie? En wat leuk, al die trouwjurken, ik geloof het wel dat het een wereldje apart is ja.

groetjes, Jeannet

AnitaS zei

Wat wordt het botduurwerk mooi. Je kunt het kussen er al heel goed in herkennen.

Nelleke zei

Je gaat als een speer met je borduurwerk en het is heel mooi aan het worden.En op zoek naar een trouwjurk is ook weer een nieuwe fase waar je naar toe leeft. Je zult wel mooie stoffen gezien hebben.Groetjes Nelleke

Rian zei

Het lijkt inderdaad goed. Het wordt mooi hoor.

Francien zei

Oh wat zal het mooi worden Anita...het is al prachtig wat we nu zien...het is ook mijn favoriete modelletje van speldenkussen en maak deze het liefst...die van jouw heeft zulke mooie kleurtjes...het zal een superborduurwerk worden...je gaat als een speer...en ja al die trouwjurken en modelletjes di er zijn ook...hoe meer je ziet hoe moeilijker het kiezen wordt denk ik maar....
Groetjes Francien

Johanna Zweden zei

Ik wou dat je een reportage had gemaakt van al die mooie jurken!!! Sterkte met het uitzoeken.
Wat een schitterend borduurwerk.
en leuk je spelden kussen
Groetjes Joke

sylvia zei

wat wordt je borduurwerk mooi!!
en romantisch: een trouwjurk kopen!!!

astridvanbeers zei

O, ik had niet zo snel in de gaten dat het patroon jouw logo is. Ik vind het super leuk worden. Prachtig die kleuren op dee borduurstof.

Elly (creatieveling Elly) zei

Je logo wordt prachtig, zeker als hij af is.

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...