Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zondag 26 juni 2011

Van Oud en Nieuw

Eindeijk zijn de twee borduurwerken ingelijst. De hartjes zijn helemaal zoals ik het in mijn hoofd had. Het ABC helaas niet. Ik heb een lijst bij Ikea meegenomen maar dat zijn acrylplaten en die spiegelen dat het een lust is. Ook de zilverkleurige lijst valt tegen. Het is niet lelijk maar niet je van het. Dus wordt vervolgd.

Na de crash van mijn externe schijf ben ik weer zeer ijverig op tinternet. Gelukkig kan ik de meeste patronen en tips die ik verzameld heb weer vinden.  Helaas is er soms een deel maar beperkt te krijgen zoals van Alerttex, Mon Reve deel 1 en 2. Dus mocht je de twee delen hebben.....  Natuurlijk kom je ook weer veel nieuwe mooie freebies tegen..... Hier zijn wat linken van sites waar voor de borduur liefhebber weer heel wat te zien is. Sla ze maar op voor je gaat zitten want het duurt wel even!

* Een zomer SAL met patronen van de Antique Pattern Library.
* Bewerkte oude patronen van ABC's voor merklappen.
* De blog Friendstitch met heel veel linken naar sites met freebies.

Heel vee plezier ermee.

Groetjes Anita

8 opmerkingen:

Petra zei

wow..
knap hoor, dat inlijsten!
groetjes, Petra

Elly (creatieveling Elly) zei

Wat is het toch echt af als het is ingelijst. Prachtig.
groetjes Elly

quilting Jeannet zei

Anita, je hartjes zien er subliem uit, dat is toch wel net zoiets als de binding om een quilt he? zo mooi af. Ik kan me voorstellen dat je voor de andere geen acrylplaten wilt, doet er afbreuk aan.

groetjes, Jeannet

AnitaS zei

Je hartjes staan prachtig ingelijst. Je komt voor je alfabet zeker nog wel een betere lijst tegen.

astridvanbeers zei

Hmmm, zie ik hier een patroon van het abc waar ik mee bezig ben. Zilver niet helemaal de kleur die bij de stof past denk ik. Maar die hartjes zijn schattig. Ik heb de ontbrekende deeltjes jammer genoeg niet voor jou. Ga nu even speuren bij de linkjes.

~THEA~ zei

Hoi Anita,

Ja, dat spiegelen is niet zo mooi!
Jammer, maar je komt hier of daar nog wel iets tegen dat beter past.
Maar de hartjes zijn helemaal geweldig!!
Zoiets word je ook niet moe,die blijf je mooi vinden.

Groetjes Thea♥

Johanna Zweden zei

Wat een schitterende borduurwerken, en wat goed dat je zelf kan inlijsten, want dat is meestal zo duur, en dan blijven ze liggen.
Groetjes Joke

Lida zei

Inderdaad ze zijn heel mooi zo ingelijst, jammer dat je niet tevreden bent over de alfabetlijst, ik vind het resultaat op de foto er wel mooi uitzien, maar ja dat is maar een foto! Succes met je zoektocht naar een andere lijt, groetjes
Lida

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...