Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zondag 5 juni 2011

Linke Soep en linkenDe 'ramp' hier thuis is weer te overzien en de nodige maatregelen zijn genomen. We hebben nu een extra opslag aangeschaft buiten mijn externe schijf. Er komt voor mij een nieuwe die ik mee kan nemen. Dat is één ding wat in orde is. Alleen al mijn bestanden ben ik kwijt. Dus ik ben nu erg druk om alle SAL's en freebies die maar tijdelijk op internet staan weer binnen te halen. Ik was allemaal borduurpatronen van naaigerei aan het sparen voor mijn nieuwe project. Nu ga ik alle, vooral Franstalige, blogs zoeken en bezoeken om zoveel als mogelijk weer terug te halen. Natuurlijk kom je dan weer veel leuke links tegen.

Heel leuk maar ook heel onrustig deze periode. Op mijn werk is het druk en dat is niet goed voor de inspiratie zowel creatief als om te bloggen. Ook Blogger heeft nogg steeds streken en daar zie ik allemaal dingen die niet kloppen  dus las ik maar even een pauze in. Vanaf 20 juni hebben we vakantie en dan moet het allemaal toch wel wat beter gaan. Ik blijf wel lezen maar reageren zal sporadisch zijn.

Hieronder nog wat links, bekende en onbekende, om eens een kijkje te nemen.
* Voor wie van stitcherie en witwerk houdt is dit een mooie blog Broderie Antan
* Claire van Gazette94 heeft zulke leuke en lieve patroontjes waaronder hartjes voor de liefhebbers.
* Bij Association ABCDair is een SAL van een mooie opbergmap om te borduren.
* Bij Butterfly hebben ze erg leuke kleurige met de hand gemaakte spelden en accessoires.

Ik heb 's-avonds nog wel wat geprikt en de biscornu van de SAL van Sablaise afgemaakt. Twee verschillende stofjes en kleuren maar hetzelfde patroontje gebruikt. Ze zien er heel anders uit. Deze week ga ik als ik bij de BEE ben geweest nog op pad voor twee mooie knopen en dan zijn ze helemaal af.Vanmiddag nog even bij de puppies van DD kijken die vannacht geboren zijn. 9 lieve kleine kronkelende zwarte, gemeleerde en chocobruine Chi Chu's.
Ik wens jullie zonnige en inspirerende creatieve uurtjes.

Hartelijke groetjes Anita

9 opmerkingen:

Petra zei

GELUKKIG dat de schade te overzien is,
de biscornu zijn prachtig geworden..
ook een "inspirerende" pauze en fijne vakantie gewenst!
groetjes, Petra

Francien zei

Ik hoop zo voor je dat je veel van je patroontjes e.d. terug kunt vinden Anita...en die biscornu`s zijn weer prachtig geworden...
Ik wens je alvast en hele fijne vakantie en dat de inspiratie je zomaar toevliegt weer...niet te lang wegblijven hoor als het kan...het is altijd leuk om hier te zijn en te lezen en te kijken wat voor prachtige creaties je allemaal maakt...... bedankt dat je weer aan ons gedacht hebt met die leuke links...en nee... ik heb mijn quiltje niet gewassen... ben aan het deppen gegaan met water en het meeste is opgelost van de stiften...was bang dat de yo-yo`s ook open gaan in de wasmachine...dus ik laat het zo...fijne "vrije"tijd en tot gauw...groetjes Francien.

Lida zei

Bedankt voor je lieve commentaar op mijn blog en je biscornu's zien er schattig uit! Ik wens je een fijne blogvakantie, tot in jouw vakantie! Groetjes
Lida

Shirley zei

ooh wat een droppies, die puppies, net als de 2 biscornu's zo schattig.

q.lodge gerda zei

Wat een schattige biscornu's, maar die droppies met hun mama stelen de show hoor! Las bij Dorry, dat je op haar sltoepje komt quilten. Ik heb al afgezegd, omdat ik dacht een bruiloft te hebben, maar die is de dag ervoor (stom, stom) Dus heel misschien..... Niets is nog zeker want Wim moet een dezer dagen ook weer weg, dus als hij al weg is dan kom ik, maar als het een de laatste dagen is, ja dan blijf ik toch liever nog even bij hem. Groetjes

Siny Nijmeijer zei

Wat zijn je biscornu's mooi!!
En als ik die pups zo zie, wil ik er ook weer eentje.......
Groetjes Siny

Willy zei

Hallo Anita, vervelend dat je zoveel gegevens kwijt bent. Hopelijk krijg je alles snel terug.
Mooi zijn de biscornus, ik heb er zelf ééntje gemaakt en vind het een leuk werkje. Alleen had ik de onderkant niet gedaan, ik wilde te snel het resultaat zien.
Die puppies zijn om verliefd op te worden. Leuk dat kleine spul. Geniet ervan. Ook van je pauze.
Groetjes

Cisca zei

Ik begin toch even met de puppies, wat een schatjes, en maar liefst negen! En allemaal uit zo'n klein hondje gekomen, ongelofelijk!
Wat een ellende met je computer, ik hoop, dat je het meeste terug kunt vinden. Mocht je naar iets op zoek zijn, dat je je nog herinnert en niet meer kunt vinden, mail me dan, wie weet heb ik het. Ik ga ook eens kijken naar je linkjes, ik geloof, dat er een paar zijn die ik niet ken.
Je biscornu's zijn leukerdjes, ik hoop, dat je er mooie knopen voor vindt/gevonden hebt.
Veel plezier in je (blog)vakantie.
Groetjes, Cisca

Yvonne aka sommeke zei

Oooh, die puppies, hoe schattig!
Fijne blogvakantie Anita

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...