Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

dinsdag 21 juni 2011

Blogvakantie voorbij

Ik mis jullie!! Ja een blogpauze is toch niets voor mij. Ik zit toch alle berichtjes te lezen en wil alleen maar mee doen dus kan dan net zo goed bloggen. Niet dat ik nou veel gemaakt heb maar toch blijft er zo nu en dan wel wat te vertellen.
Onze jongste dochter is verloofd en gaat volgend jaar september trouwen. Haar lief is op zijn knie gegaan en ze heeft 'Ja' gezegd. Je snapt het is hier trouwen, trouwjurk, pak voor bruidegom, locatie, bloemen en zo kunnen we nog even doorgaan. Ze heeft ook een trouwsite gemaakt.

Onze oudste dochter is helemaal druk met de jonge hondjes. Ze zijn nu twee weken oud en oh zo lief! Het zijn Shih Tzu's en ze worden verkocht. Ik wist niet dat er zo veel zorg voor nodig is.
Vlinder een chihuahua, heeft ook twee kleintjes. Eigenlijk was het niet de bedoeling maar ja wie houdt de natuur tegen.......

En wat heb ik gedaan? In mijn nieuwe hoekje heerlijk geborduurd aan de theelepeltjes. Het schiet al lekker op. Dat moet ook wel want ik heb bij Dorry prachtige zweigart borduurstof gehaald voor het volgende project. Ik heb weer zin in iets groots. Maar eerst moet ik schuren en rijgen en dan nog passen en meten en dan kan ik los.

En natuurlijk was het Quilt In Pubic Day. Tijdens de BEE kwam spontaan het idee om bij Dorry voor de deur te gaan zitten. 'Ja hoor, zei Dorry, dan zorg ik voor koffie en thee.' Het was leuk, alleen 4 keer in één uur naar binnen voor de regen. De opkomst was ook niet groot . Suzanne, Dorry en ik hebben het leuk gehad. Helaas moest Hanneke verstek laten gaan omdat ze in het ziekenhuis lag. Heel veel beterschap Hanneke volgend jaar doen we net of het de eerste keer is en gaan we iets regelen voor onderdak als het regent.
Nu heb ik lekker vakantie en omdat het weer niet bijzonder is zal er veel gefreubelt worden.

Hmm heerlijk ik ben er weer,

Groetjes Anita

6 opmerkingen:

Anoniem zei

En zo is het Anita! gezellig dat je er weer bent! en wat heb je daar een heerlijke stoel in heerlijk hoekje. Ik kan overigens bij jou ook alleen snel reageren onder anoniiem, dat ligt aan je instellingen bij blogger, als je naar de reactiepagina gaat en ipv gehele pagina pop up venster aanvinkt bij de reacties, dan kan iedereen weer snel reageren die een googleaccount heeft, tis maar een weetje.....

groetjes, Jeannet

Francien zei

Ja hoor wat leuk dat je er weer bent Anita, je hebt altijd zulke leuke berichtjes en altijd wat leuks te vertellen..en niet iedereen kan elke week iets af hebben...ik doe het ook met de hand en dat kost gewoon tijd... en met de reacties gaat het overal weer goed...er waren gelukkig genoeg tips daarover...je hebt een heerlijk hoekje om te Freubelen zo te zien en die hondjes...je kan ze toch niet wegdoen als ze zo zijn ?!..maar ik weet het moet...
en leuk zo bij Dorry zo te zien...gezellig!
Nou geniet van je vakantie...gefeliciteerd met de verloving van je dochter en groetjes Francien.

Elizabeth zei

Gezellig weer een berichtje. Een blogvakantie zou ik ook niet kunnen, tenminste niet als ik thuis zou zijn!
Maar 't kost best veel tijd en als je die tijd gebruikt om lekker te handwerken...

Petra zei

gezellig..
dat je weer terug bent van je blogvakantie,
en om alle nieuwtjes te lezen..
hartelijk gefeliciteerd
voor je dochters..
spannend !
groetes,Petra

quilting Jeannet zei

Heeee, nu kan ik ook bij jou weer snel reageren Anita, heb jij eens wat van mij geleerd vwb de PC....(lol) wat een schattige hondjes trouwens, ga je niet overstag?

Lida zei

Ja ik kan het ook niet laten om lekker rond te neuzden en reacties achter te laten, maar het blog blijft nog even zeijgen tot het weekend, heb trouwens bijna geen steek gedaan! Gefeliciteerd met de a.s. bruid en bruidegom, dat zal een drukte geven! Leuke foto van de QIP day! Groetjes
Lida

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...