Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

vrijdag 6 mei 2011

Via Blogspot naar ......Veldhoven......

Na twee dagen werken is dit mijn nieuwe blog. Ik zag er erg tegenop om te verhuizen en niets te vergeten mee te nemen van de linken van alle blogs en websites die leuke info hebben. Alles was, ja ik zeg 'was', over en de albums stonden op zijn plaats maar niet zonder !@#$$ grrrr! Ik wilde graag dat Vlijtige Handjes als link zou blijven bestaan. Veel bloggers weten me zo al te vinden. Nou gisteravond was ik klaar en via instellingen en Help! heb ik mijn blog omgeleid naar de oude URL. Grrrrrr niets te zien!! Alles weer ongedaan maken. Nou ging dat maar...Niet Dus! Vanochtend er weer rustig voor gaan zitten en toen had ik het...YES!! Nog een berichtje erop en dan was alles weer oké. Helaas alle bloglinken die ik toegevoegd had waren WEG!! Nu staat er al weer redelijk wat terug maar er staat nog veel meer in mijn Google Reader. En deze bloggen zijn niet te zien in de lijst om toe te voegen. Dus ik heb nog heel wat te leren maar voor de bezoekers is het makkelijker geworden om te reageren.

Morgen ga ik naar Veldhoven samen met Mieke en Susie. Ik ben heel benieuwd het is al jaren geleden dat ik ben geweest. Mijn dochter heeft een tas laten bedrukken voor als ik naar de beurs ga. 'Zo ben je goed te herkennen, mam!' Misschien zien we elkaar morgen.

Hartelijke groetjes Anita

7 opmerkingen:

Anoniem zei

ik was vandaag naar veldhoven.....het was super
geniet ervan morgen
groetjes tanja

Nelleke zei

Hallo Anita ik wil je veel plezier wensen in Veldhoven morgen.En wat een leuk gebaar van je dochter om een tasje te laten bedrukken.Groetjes Nelleke

Joze zei

Hallo Anita,

Ik heb je gevonden en gefeliciteerd met je nieuwe blog, het ziet er super mooi uit. Volgende week als ik weer meer tijd heb ga ik je toevoegen op mijn blog.

Heel veel plezier morgen in Veldhoven, wat had ik graag bij Naald en draad in de stand gestaan. Maar de plicht roept om hier thuis te zijn, de verbouwing schiet nu aardig op.

Lieve groetjes Joze

sylvia zei

gevonden!!!
veel plezier in Veldhoven!!!

quilting Jeannet zei

Nou Snietje, bij mij kwam het bericht van je verhuizing net binnen, en hoewel het vast een klusje was is het je anders toch maar weer mooi gelukt! Het ziet er nu al hartstikke leuk uit, en als je maandag mijn blog leest dan zie je helemaal zo iets leuks....dan heb je zeker geen spijt dat je alles hebt overgezet naar blogger....Fijne dag in Veldhoven, neem je je korte broek mee, het wordt "Wérm" zeggen ze.

hartelijke groetjes, Jeannet

Petra zei

ziet er "piekfijn" uit..
veel plezier in Veldhoven!
groetjes, Petra

AnitaS zei

Je zult vast veel plezier gehad hebben in Veldhoven. Heb je wel verdiend na al je blogperikelen.

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...