Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zondag 1 mei 2011

Verhuizing is in aantocht

De koegel is door de kerk. ik ga verhuizen..met mijn blog dan!! Ik kan op mijn oude blog niet wat ik wil en er zijn nog steeds bezoekers die moeite hebben met reagren. Nu ga ik naar blogspot en heb zoals je ziet dit blog al een stukje ingericht. Op dit moment zet ik de berichtjes op allebei de blogs zodat we allebei kunnen wennen.


Ondertussen ben ik het blokkenboek aan het quilten met voor me de televisie met een prachtig huwelijk en een dag later Koninginnendag in Thorn en Weert. Ik hou er wel van. Zaterdagmiddag hebben we heerlijk op het terras gezeten in Lage Mierde. Vandaag heerlijk niets!! Morgen het begin van lekkere vrije dagen.... Het blokkenboek vordert alleen ben ik er toch niet zo tevreden over. Het laatste gedeelte heb ik gedaan met een deurstopper erop zodat je het strakker kunt trekken. Een lekker zware van Blokker € 3,00. En dat werkt beter. Maar de volgende keer weer de machine eens proberen.

Susi vroeg waar de patronen van het vorige logje vandaan komt. Nou gewoon van internet. Daar haal ik de meeste patronen vandaan. Zo nog even en dan naar bed en dan morgen gezellig bij Mieke op de koffie.

Hartelijke groetjes Anita

10 opmerkingen:

Klaske zei

Veel plezier op je nieuwe blog, blogspot bevalt mij prima!!

Cisca zei

Zo, ook ik heb je gevonden, veel plezier op je nieuwe blog. Ik vraag me alleen af waar je die deurstopper voor nodig hebt...? Heb je het nieuwe patroon bij Caro gezien? Ik heb me al opgegeven, hoop ik.
Groetjes, Cisca

Petra zei

je nieuwe blog ziet er MOOI uit..
groetjes, Petra

Elly zei

Succes met je blog, ik zit er al jaren en bevalt met prima, nog gefeliciteerd met je dochter, ik herken zo je gevoel, de oudste van ons wordt volgende week 25 jaar. Wat gaat de tijd toch hard, het is een cliche maar wel waar. Succes met je blog inrichten.
Het ziet er nu al goed uit. groetjes Elly

Francien zei

Héé'Anita...hier gaat het gelijk goed...ik moest met het weblog ook altijd een of twee keer een berichtje nieuw schrijven...van blogspot. naar blogspot gaat altijd goed...met blogspot. kun je lekker knutselen...het fijne vind ik dat er een heleboel dingetjes zijn die je er zelf op kunt zetten...veel plezier ermee... leuk was de tv het week-end hè?! ik heb ook tussen het "friemelen"door gekeken... en mijn eerste "biscornu`s gemaakt van gewone stofjes hoor om te beginnen...veel plezier met je blog...groetjes Francien.

foekie's fashion zei

Ik ben destijds ook van weblog naar blogspot gegaan, vind ik ook veel gebruiksvriendelijker.
Ik kom eens meer langs want ik vind je blog(s) erg leuk.
Groetjes van Joke

Francien zei

Nou ik ga volgster nr. 13 worden hoor Anita...ben niet zo bijgelovig..hoop dat je heel veel volgers krijgt... .je blog werkt perfect nu met de reacties..geen problemen meer....ik heb van je oude weblog nog even de tutorial van je mooie biscornu meegepakt...dank je wel!!
groetjes Francien.

Vana zei

Muito obrigada!!

Cybele's patch zei

Gefeliciteerd met je nieuwe blog. Jammer dat het met je eigen website niet wilde lukken. Dit ziet er in ieder geval prima uit!

mieke zei

Hé Anita, dit verhuis bericht is ven mei 2011.
Ik dacht dat jij al eerder een keer van blog geswiched was !?!? Of zit ik er nu zo naast ?

Je gaat met de quilt van Dorien beginnen, zag ik.
Leuk hoor.
Ik heb nog zóveel lappen liggen en ' dingen ' die ik moet afmaken.
Dat moet eerst.

grtjs Mieke

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...