Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zaterdag 7 mei 2011

Veldhoven ........

Vandaag heb ik samen met Mieke en Susie rondgelopen op de EQC in Veldhoven. Oh wat hebben we vaak moeten slikken. Van de prachtige quilts die er hingen en van de vele leuke winkeltjes. Voor bij de ingang kon je er al voor zorgen dat de flapjes konden wapperen en de muntjes rollen. Ik had het nog nooit gezien. In de Efteling vind ik het al zo bijzonder maar hier spant het de kroon.
Natuurlijk laat ik niet de quilts zien die er hangen. Dat is niet leuk voor degene die morgen gaan. Bij binnenkomst hebben we eerst de  quilts bekeken die genomineerd zijn. Prachtig en de winnaar is om helemaal stil van te worden. Daarna een 'rondje' langs alle winkeltjes. Ohhhh wat hebben we toch weer veel gezien, gevoelt en geaaid. Heerlijk!!
Ik had een aardige buit. Een rolletje met wolletjes. Het tijdschrift Quilt Country later is hiervan het boek Cinnamon uitgekomen. Lintjes, stofjes en voor mezelf een leuke ketting met keramische kralen samengesteld. Bij Naald en Draad even Marion de hand geschut en het leuke boek 'Blanc' gekocht samen met de naaldjes met de ronde punt. Die blijken heel fijn te zijn omdat je niet in de draad van de stof steekt en ook bij het uithalen beschadig je de draad niet.
Met een heerlijke appelpunt met koffie en later een lekker champignonsoepje was het een geslaagde dag. Vanavond lekker met de beentjes omhoog en misschien nog wat borduren.
Als je morgen gaat heel veel plezier.....

Hartelijke groetjes Anita

8 opmerkingen:

Siny Nijmeijer zei

Je bent een knappe meid met een mooi blog!
Heb je de quilt klaprozen ook gezien van mijn vriendin Marjolijn?
Ik ga niet deze keer.
Wel naar Vaasen binnenkort.
Groetjes Siny

Cisca zei

Leuke dingen heb je gekocht, dat is een leuk blad, hè, ik heb er ook een paar.
Leuk, dat je ook meedoet met het borduurwerkje.
Groetjes, Cisca

Hubertine zei

Kortom, een geslaagde dag!!!! Dat blad is leuk hè!!!Je blog ziet er prima uit, zo'n verhuizing lijkt mij een moeilijke operatie !!!
Groetjes, Hubertine

Francien zei

Prachtige buit Anita!! dat blad lijkt me leuk...nog nooit eerder gezien...fijn zo`n lekkere dag...en vandaag nog moederdag dus jouw weekend kan niet meer stuk...groetjes Francien.

katrien zei

Hé jij hebt ook een leuke dag gehad.Leuke aankopen.Ik was er ook.

Lida zei

Gaaf boek hè! Ik heb het ook en wil er nog zoveel uit gaan maken, kom alleen tijd te kort, jouw andere buit is ook om te smullen! Fijn dat je er zo van hebt genoten, groetjes
Lida

quilting Jeannet zei

Ohh, dat boek....ga je ook aan de wolletjes? daar wil ik wel eens graag in bladeren hoor, als jij van de zomer het boek meeneemt, ik heb de wolletjes, deal ?

groetjes, en sucses met de voetjes.....hahahaha

Yvonne aka sommeke zei

Haaa, verhuisd?!
Leuk blog weer!
En ik lees over je fijne dag in Veldhoven, mooie buit ook!

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...