Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

woensdag 25 mei 2011

Only problems

Dank je wel voor alle lieve goede raad. Even een kleine update. De externe harde schijf is dus gewoon naar zijn grootje!! Alles kwijt!! Patronen, afbeeldingen, documenten.... Patroontjes die ik aan het sparen was van internet voor mijn nieuwe project echt alles van de laatste 9 maanden is weg!! Ik kan wel janken maar daar krijg ik niets mee terug. En het ergste is nog dat ik vorige week woensdag dacht ik zal weer eens een backup maken maar vandaag niet want ik ben jarig, laat ik dat zondag maar doen. Zaterdag Pang!! We hebben op internet een programma gevonden en gekocht en daarmee ook nog bestanden gezien. Wow! dit kon het wel eens zijn. Nou poging 1 is helaas mislukt. Keurige mappen (al een beetje blij) maar met lege bestanden. Vandaag ga ik het nog een keer proberen en dan op een andere manier. Ik heb niets meer te verliezen dus die € 56,00 ga ik goed benutten!!

Daarom is er weinig gebeurd behalve mijn nieuwe gemaakte broek (Ja hij was af en heb hem aangehad Lydia) maar die moest weer uit elkaar. Gelukkig is hij te groot na 12 kilo afvallen dus dat was een meevaller. Ik ben nog stevig op heupen en billen maar ik dacht och een stukje langs de pijp ... maar nee hoor daar is het toch net te veel voor. Hij ligt weer in 4 stukken op tafel.
Ik heb deze week bij Ikea een leuke lijst voor de geborduurde hartjes gevonden en die ga ik inlijsten om de positiviteit weer in het creatieve 'hok' te brengen.

Ik wens jullie fijne creatieve uurtjes en mezelf Goodluck met poging 2

Groetjes Anita

7 opmerkingen:

ria vogelzang zei

Heel veel succes, hoor!! Wat een pech!!

Elizabeth zei

Heb je het probleem ook al voorgelegd aan medewerkers in een goede computerzaak? Niet zo één waar ze alleen maar graag verkopen, maar waar ook een service afdeling is!
Mijn zoon zit in de ict en als ik hoor wat er soms mogelijk is...

Klaske zei

Wat vervelend Anita..
Als je nog bestanden mist, mijn pc zit ook bommetje vol, misschien dat ik je aan bestanden kan helpen die je nog mist..
Wat goed zeg, die 12 kilo, ik zit nu op 10 kilo in de min.

~THEA~ zei

Hoi Anita,

Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!

Je hebt nu een eigen blog gemaakt?? Daar betaal je voor?
Geen idee hoe dat werkt.

En intussen al wat terug gevonden? Ik dacht dat er uiteindelijk bijna niks verloren gaat, je moet alleen weten hoe het terug te halen!! Of is dat alleen op tv zo?

Ik wens je in ieder geval heel veel suc6!

Lieve groetjes van Thea♥

Petra zei

wat VERVELEND, Anita!
misschien komt er nog een "oplossing"!
groetjes, Petra

Francien zei

Teneerste nog van harte Anita en nog heel veel gezonde jaren!!
Ook ik denk dat je de bestanden niet kwijt bent...maar bij een laatste sessie terug kunt halen...misschien nu een vraag voor de blogger helpdesk of anders bij een computerzaak vragen...ik heb ook wel eens bij Google gewoon ingegeven: bestanden terugzetten en kreeg veel suggesties...kijk hier even
http://www.google.nl/#sclient=psy&hl=nl&source=hp&q=bestanden+terughalen+harde+schijf&aq=3&aqi=g5&aql=&oq=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=8bac83f2fb1f9755&biw=1255&bih=781
de hele link even kopiëren en ingeven bij Google of als het lukt alleen op de link klikken...succes groetjes Francien.

q.lodge gerda zei

Allereerst nog van harte gefeliciteerd natuurlijk! Maar oef, wat een verschrikkelijke toestand. Ik zou geloof ik ook naar een goede winkel gaan omhulp in te schakelen. Wij zijn ook een keer met het schoottopje onder de arm op zoek naar hulp gegaan en O.K. je bent hem een weekje kwijt, maar daarna had ik wel alles weer terug wat ik kwijt was. En de onkosten vielen alles mee. Ik duim voor je!

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...