Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zondag 15 mei 2011

Is het wel veilig.....

Deze week zat ik toch wel even met kromme tenen. Heb ik net veel overgezet naar Blogger en krijgt hij kuren! Ik hoop niet dat alles voor niets is geweest. As je trouwens je blog niet in de lijst ziet staan en je stond wel op mijn oude blog, laat het dan even weten. Ik moet nog veel leren van Blogger en kan de logica niet goed vinden met het toevoegen van blogs die ik volg en de blogs uit de reader.
 Ik heb niet veel zichtbaars gedaan na mijn creatieve vakantie. Ik ben weer aan het werk en ben een beetje leeg qua inspiratie. Mijn handjes en spieren willen niet wat ik wil dus even de rem erop en wat andere bewegingen inbouwen.
De biscornu met de hartjes is nog niet helemaal af maar wel weer erg leuk om te maken. Verder heb ik 's-avonds nog wat gewerkt aan mijn Theelepeltjes. Het blijft toch wat anders borduren dan ik gewend ben. Het doek is errrug zacht en het voelt niet stevig/dik aan. Daarom gebruik ik het borduurframe met de klemmen. Dat vind ik sowieso fijn werken omdat je niet altijd alle vier de klemmen hoeft te gebruiken. Het kan ook met twee en heel soms drie. Bijvoorbeeld in hoekjes.

Gisteravond heb ik het tweede deel van de SAL van Sablaise gemaakt. Hij wordt niet zo als hij in het hoofd zat maar je hebt altijd nog poging twee, drie en vier :)

Voor nu een fijne zondag. Ik heb nog een rits voor een broek liggen....

Hartelijke groetjs Anita

11 opmerkingen:

susana zei

Hi Aniet,

Goh, je maakt toch veel mooie dingetjes! Als het ff niet gaat, rust en misschien morgen weer beter. Mijn lijf wil vandaag ook niet zoals het hoort, dus ff op de bank bij tanken. Trouwens ik ben dat patroon van Veldhoven aan ´t borduren ; erg mooi en leuk om te doen, tot gauw Susi

Lida zei

Wat worden je theelepeltjes mooi en je biscornu is een schatje! Wat betreft de SAL, volgens mij ziet die er prima uit als ik op haar site de andere zie, zie ik geen verschil! Maar succes met eventuele volgende pogingen! LOL!! Groetjes
Lida

Erna zei

Je bent goed bezig en het ziet er allemaal prima uit. Leuke borduurtjes. Groetjes, Erna

Cisca zei

Wat een leuk patroon toch, die theelepeltjes. En je SAL ziet er ook mooi uit. Je biscornue is op een haar na sf. ook al zo n schatje. Mooi allemaal, hoor!
Groetjes, Cisca

Francien zei

Nou het gaat perfect nou hier hoor Anita met een reactie plaatsen en met Blogger hadden we allemaal problemen na hun up-dates..maar het komt altijd weer goed...prachtig wordt je bicornu...die andere borduurtjes ook trouwens...je kunt het zo mooi...mijn linkerelleboog wil nu even niet veel gewrichtjes pijn in de hand ook maar de andere gaat nou gelukkig even en doe toch het meeste met rechts...
en een rits inzetten in een broek is zo`n beetje het moeilijkste voor mij op de machine...wat een priegelwerk is dat altijd...succes ermee...groetjes Francien.

foekie's fashion zei

Mooie biscornu en lieve lepeltjeborduurtje. Bedankt voor de link voor die biscornu. Groetjes van Joke

Petra zei

ze worden alle drie érg LEUK..
groetjes,Petra

handmade zei

Wat een leuke borduurwerkjes waar je mee bezig bent en je blokboek vind ik helemaal schattig een combi van patchwork en schattig geborduurde hartjes erg leuk

q.lodge gerda zei

Zo, net weer even bijgelezen op je blog. (Ben een tijdje lekker weg geweest en in de armen van mijn lief gelegen, waar ik mij maar moeilijk uit kan los rukken). Hij is mooi geworden hoor. Kan me voorstellen dat het heel spannend was. Prachtige dingen heb je weer gemaakt! En nu zal ik weer proberen bij te blijven;-)

quilting Jeannet zei

Wat heb je een lief hartje gemaakt Anita, echt een snoepje! ik vind ze zo leuk die kleine borduurtjes, zo smaakvol.En wat fijn dat blogger het weer doet he ?

groetjes, Jeannet

carine zei

Anita , je biscorno is prachtig, en je theelepeltjes ook. Je borduur-werkje is af, nog andere op het oog , wat ben je streng voor jezelf! . Nog een hele leuke dag verder en tot gauw Groetjes uit Brugge Carine(patchworkstar)

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...