Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

maandag 9 mei 2011

Give Away van FQ

Hier is een leuke give away met FQ en duurt de hele week. Nee ik zelf nog even niet maar als ik zo de teller van bezoekers zie dan moet ik toch maar eens een getal gaan prikken. Hoewel het meeste zal wel van mezelf zijn bij de verhuis. Hoe vaak rij je dan niet op en neer :)
Gisteravond ben ik begonnen aan de kleine SAL bij Sablaise. Het wordt een biscornu en als je de 'piep' ziet is het denk ik niet met de mooie roosjes. Ik heb een babyblauw stofje gekozen met een licht overlopend DMC garen met wit, zacht geel en zacht rose.
Woensdag ben ik begonnen aan een leuk naaldenmapje natuurlijk geborduurd en die ga ik vandaag afmaken.  Ik ben nog lekker een paar dagen vrij en die gaan gebruikt worden om te freubelen want dat is er eigenlijk nog niet echt van gekomen met de verhuizing, BEE, Veldhoven en Moederdag. Een fijne dag met wat zon en steekjes.

Groetjes Anita

6 opmerkingen:

Lida zei

Je borduurwerk wordt mooi! Heerlijk hè die kleine dingen ertussen door! Ook bedankt voor de link, fijne dag
Lida

ria vogelzang zei

Lekker genieten van de rust en je werkje. Het wordt echt prachtig!
Groetjes, Ria.

Prim Stitch zei

Nog gefeliciteerd met je nieuwe blog!
Heel mooi geworden zo!

Groetjes, Ria Lanser

Cisca zei

Wat een lief borduurwerkje, geniet van het handwerken de komende vrije dagen!
Groetjes, Cisca

Cybele's patch zei

Dat wordt weer een leukerdje! Jammer dat dit geen give-away is ;-)

willemijn zei

hoi,
wat een leuk blog heb je, ik kwam hier via via terecht en meld me aan als volger. Borduren is zo leuk om te doen, al staat dat bij mij nu even stil. Als ik geborduurde werkjes zie heb ik meteen zin om te beginnen...

groetjes willemijn

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...