Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

dinsdag 17 mei 2011

Even vlug tussen de lock- en naaimachine door

Ik kan er niets aan doen maar kleding maken moet toch wel errrrug leuk worden om te blijven zitten. Zit ik hier gewoon te bloggen terwijl er een nieuwe broek gemaakt moet worden. Ik heb er niet veel meer mee. Terwijl er toch een perfect patroon van een broek ligt wat ik gemaakt heb met mijn 'gouden maatboek'.Heb je ook een buikje en volle billen mail me gerust.

Voor de liefhebbers hier een borduurlink van Solo.Brode. Er is weer een link naar al haar freebies.

Tot later.... met broek :)
Groetjes Anita

8 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Is alleen een buikje ook voldoende.......of val ik dan in een ander soort patroon....

Francien zei

Nou ik heb volle billen en een buik(je) en andere volle plaatsen hoor Anita...lol... maar aan een broek of andere grotere dingen waag ik me niet meer.....de vingertjes zijn niet meer zo flexibel en ook het geduld heb ik daar niet meer voor....alleen nog maar kleine quiltjes en "friemeltjes"voor mij.. succes als je een broek gaat maken...bedankt voor de link van de borduurtjes...groetjes Francien.

Berna zei

Nee, daar begin ik niet meer een. Een rokje, glad, wil ik nog wel doen maar een broek.... nee ik sla over.
Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Morgen moet ik werken en ik wil niet morgenavond nog eens komen aankakken dus bij deze een hele leuke dag gewenst!

Marion zei

Ook ik heb mijn machine's in de berging gezet en gebruik ze alleen nog maar om iets korter te maken of iets te herstellen ( en dan heb ik nog geen zin)

Anita, ik heb nu pas in de gaten dat je verhuisd bent maar gelukkig heb ik je weer gevonden.
Je blog ziet er geweldig uit en elke dag leer je weer.
Groetjes Marion

Dorine zei

Dank voor je lieve berichtje in mijn blog.
Jij herkende zeker wel het brabants.........
Wat betreft kleding maken dat doe ik alleen nog voor mijn kleindochters. voor mezelf waag ik me er niet meer aan.

Lida zei

Hoi Anita,
Is je broek af? Hier liggen de lappen ook klaar, maar met dit mooie weer prik ik liever buiten in het zonnetje wat aan een stitcherie, die lappen lopen niet weg (al wordt het wel krap met de broeken!) Fijn weekend
Lida

susana zei

Hi Anita,
Tip :
Leuke lijstjes kun je ook bij Xenos of Action kopen!!

groetjes Susi

carine zei

Vroeger maakte ik al mijn kledij zelf , kocht een goed patroon en weg was ik ermee. Nu heb ik meer problemen met mijn overlock, die draad springt en alhoewel ik de kleurtjes volg, niets aan te doen, ik word er gek van, heb hem aan de kant geschoven, ongeveer vijfmaal gebruikt, ga het misschien nog eens proberen, maar daarna moet hij de deur uit! Ben toch wel spijtig dat ik geen kledij meer kan maken, zou een gemakkelijk model van broek (patroon) moeten vinden voor maatje 50, en misschien een gemakkelijk model voor overbloesje maatje 46 vind dat maar eens...IK VIND JE EEN KRAK! Groetjes uit Brugge Carine

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...