Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

donderdag 26 mei 2011

Beetje beter

Poging 2 met GetDataBack om mijn externe harde schijf te redden is een beetje beter gelukt. Ik had een lieve collega die heeft haar lieve ICT DH  gevraagd of we goed bezig waren. Ja hoor hij zou het net zo gedaan hebben. Gelukkig was het dan toch niet helemaal amateuristisch. :) Ja het amateuristische was dat ik mijn 'maatje' wel heb laten vallen dus.... dan heb je een kans van ----% dat het allemaal nog goed is. En dat is al een paar weken geleden gebeurd. Dus neem maar van mij aan dat je regelmatig een backup moet maken van je gegevens en zeker na zo'n 'ongelukje'.

Sowieso ben ik alle afbeeldingen van de laatste 9 maanden kwijt. De definitieve heb ik gelukkig op tijd in een webalbum gezet. Het geluk bij alles is dat ik mijn mappen nog wel kan zien maar de bestanden van de laatste 9 maanden zijn of beschadigd of weg. Gelukkig geef ik de mappen de naam van het blog waar ik het patroon vandaan heb. Dus ik kan zo weer terug en kijken of het nog online staat.

Ik ben benzig met een groot project waarvoor ik allemaal borduurpatroontjes van naaigerei in wil gebruiken. Er werd dan ook ijverig 'gefreebied' en opgeslagen. De blogs waar ik regelmatig kom staan nu ook op dit nieuwe blog en in Google reader en ik ben 'Follower' dus ergens moet dat weer goed komen.
Ik heb me nu wel voorgenomen om:
- Meer op picasa webalbum te zetten. Dat wordt een echte Dropbox.
- Elke maand een backup te maken.
- En het belangrijkste als er een nieuwe externe harde schijf is deze in watten te leggen met stootbanden :).

Dank jullie voor alle goed raad. Het meeste heb ik geprobeerd of gedaan. Ik ga alleen nog even naar de link van Francien kijken en Thea, Nee ik betaal niets voor mijn blog ook niet voor de oude. Met de oude kon ik niet zoveel en met deze wel. Nou ja als Blogger meewerkt dan!! Ik hoor dat het allemaal moeizaam gaat de laatste dagen. We zullen zien want ik ben weer veel op het web te vinden.
Nu gaan we lekker wokken met onze oudste DD en haar vriend. Nog een cadeautje voor mijn verjaardag en als ik dan thuiskom met een rond buikje ga ik lekker wat steekjes doen of bladeren in mijn nieuwe boek ook van mijn verjaardag van de jongste DD en haar vriend. Wat weten ze toch goed wat mams fijn vindt.

Hartelijke groetjes Anita

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ga eens even kijken of ik anoniem kan reageren Anita, tis zo,n gedoe met blogger! enfin, dat is peanuts met wat jj meemaakt met je PC, geluk dat je nog wat hebt kunnen redden, heb je lekker gewokt? vind Jorrit ook altijd zo lekker, wij gaan zondag maar aan de asperges met mijn moeder, Mmmmm

groetjes, Jeannet

Francien zei

Nou je schrijft alles al een stuk relaxter Anita...je wordt er toch gek van als je alles kwijt bent...nu doet blogger ook nog raar...het reageren gaat nu wel maar daarvoor ben ik nu de volgers kwijt...ik doe er maar niets aan..misschien komen ze vanzelf terug...volgens mij zijnze op veel blogs weg...Je zult best lekker hebben gegeten gisteren...dat is ook zo lekker...en ja een nieuw boek doet wonderen voor de inspiratie altijd...freubelse en alvast een fijn weekend...groetjes Francien.

Lida zei

Bedankt voor de goede raad, heb die zal al in huis gehaald, dus ga hem nu ook gebruiken! Fijn dat je veel terug hebt gevonden, maar altijd lastig als de boel crasht! Gaaf boek van je DD en hoop dat je buikje lekker rond was! Groetjes
Lida

Johanna Zweden zei

Hallo Anita wat erg, maar wat ik doe, elke maand zet ik op een external drive alles wat ik deze maand op mijn computer heb gezet, overkomt me wat jou overkomt, heb ik daar alles opstaan en raak zo niets kwijt, of zet een extra drive in je computer.
Groetjes Joke en ik maak ook van af nu alles wat ik op mijn website zet een copie op de external

Hoop dat je lekker hebt gegeten

Jossie zei

Meis wat een problems toch. Ben je net verhuisd, krijg je dit er nog bij. Ik hoop dat je nog veel terugvindt en misschien toch maar alles meteen op een usb stickie zetten. Gewoon voor de zekerheid.
Ik kan hier niet met mijn Google account reageren, ik probeer het onder naam, anders geef ik het weer op.

Yvonne aka sommeke zei

Dat klinkt al wat positiever!
En alsnog een fijne verjaardag gewenst!

~THEA~ zei

Dus het komt weer allemaal in orde??

Goedzo!!

Maar dit is toch geen blog van blogger? Die hebben er toch geen www voor staan? Of heb ik het verkeerd?

Fijne zondagavond.

Groetjes Thea♥

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...