Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

dinsdag 10 mei 2011

AFFO!!

Het blokkenboek is af! Vanmiddag heb ik van fleece de 'bladzijden' in gemaakt. De voorkant heb ik sinds lange tijd weer met de hand gepatched en gequilt. Daarbij heb ik nog een naaldenmapje geborduurd. De patroontjes komen uit het boek Douceurs & Gourmandises. Het sjabloon van de cupcake komt uit de scrapwereld. Natuurlijk mag een speldenkussen niet ontbreken en ik had natuurlijk nog een hartje om te verwerken.  Nu heb ik nog één borduurtje met vier hartjes daar wil ik morgen een tasje van maken voor schaar, garen en naalden etc. Dan is het een handige set om mee naar de BEE te nemen.

Hartelijke groetjes Anita

7 opmerkingen:

Elizabeth zei

Wat ontzettend mooi gemaakt! Maar waar dienen de fleecebladzijden voor? Of komt dat nog?
Ik ben heel benieuwd...
Groetjes, Elizabeth

carine zei

Heel mooi gedaan! , Prachtig gewoon. Nog de bladen ertussen en klaar is kees . Groetjes uit Brugge Carine (patchworkstar.)

willemijn zei

hoi anita,

Natuurlijk vind ik dat goed, Op het moment haak ik veel, maar eigenlijk vind ik alles leuk, zoals de meesten die iets aan handwerken doen volgens mij, haha,

groetjes willemijn

Cybele's patch zei

Het is een schattig setje geworden. Je bent goed bezig Anita. Echt vlijtige handjes de laatste weken!

Lida zei

Wat is dat een leuk geheel geworden! Al die borduurtjes staan er perfect op, handig die blokken map, zal er ook eens aan moeten beginnen! Fijn weekend,
Lida

Francien zei

Het is prachtig geworden Anita...de voorkant is hartstikke mooi...wat een leuke stofjes en kleurtjes...dit zijn en blijven toch mijn favoriete kleuren van de stofjes voor projectjes..de beetje donkere en de herfstkleurtjes...zo`n beetje die stoffige...kan maar niet wennen aan die lichte...het speldenkussentje is ook al zo leuk en dat naaldenmapje...je bent weer goed bezig geweest...kon niet eerder reageren...blogger deed heel vreemd...maar dat is maar zelden hoor...het gaat heel goed met de reacties hier de laatste tijd.....fijne zondag nog...hier regent het al...weer friemeltijd voor mij...groetjes Francien.

Yvonne aka sommeke zei

Een prachtig persoonlijk blokkenboek met bijpassend speldenkussentje en naaldenmap! Moooooi!

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...