Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

woensdag 20 april 2011

Ze is weer aan de patch.......

De geborduurde hartjes krijgen vorm. Van de negen hartjes maak ik een blokkenboek . Van de vier hartjes een naaldenboekje. Dan ontbreekt er natuurlijk nog en speldenkussen maar dat komt ook goed. Sinds lange tijd heb ik weer met de hand gepatcht. De hoek linksonder morgen nog vastmaken en dan kunnen de blauwe strepen uitgespoeld worden. Wel spannend want dit is de eerste keer dat ik zoveel blauwe stift heb gebruikt.

Ook het zevende deel van de Paas Sal van Novalee is af. Het schiet al lekker op nog één deel en dan kan ook die afgwerkt worden. Ik heb nog stof met narcissen dus ik hoop dat het ook qua kleur goed matcht. Nee die heb ik er nog niet naast gelegd. Ik weet eigenlijk niet waarom....... schiet me ook zomaar te binnen.

Iets heel anders. Herkennen jullie het als een van de kinderen jarig is dat je dan ineens weer de kraamtijd en bevalling zo goed herinnert. Er gaat géén jaar voorbij of iets komt wel voor in mijn droom. Nou dat is dit jaar dan voor de 26e keer.
Want onze oudste dochter wordt 26 jaar! En ze is ook echt jarig. Lieve schat Hartelijk Gefeliciteerd en geniet ervan.
Woensdag een lekker vrij dagje met een klein beetje HH en lekker wat uurtjes  freubelen.

Hartelijke groetjes Anita

Geen opmerkingen:

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...