Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

woensdag 20 april 2011

Stofjes en Paas SAL

Vanmorgen was het weer BEE bij Dorry! We hebben gezellig zitten kletsen en allerlei onderwerpen komen zomaar voorbij. Herkenning, verdriet en dan lopen we weer lachend de deur uit. En er worden ook nog heel wat steekjes gemaakt. Poeh wat kunnen wij toch veel en ook nog tegelijkertijd. Natuurlijk heb ik weer wat meegenomen. Herken je de hartjes nog. Ik heb stofjes gekocht om een blokken- / borduurwerkboek te maken. En een draadsteker van Clover. Er staan er verschillende op tafel tijdens de BEE dus dat moet wel goed zijn. Steeds die kleine oogjes en ik moet natuurlijk wel aan mijn rimpels denken.....:)

Even een update van de PaasSal. Zateravond na het genieten van de zon afgemaakt. Nu nog twee weken en dan is hij af. Het is erg leuk om aan te werken en helemaal voorjaar. Verder heb ik natuurlijk weer geborduurd en ben ik nog steeds op zoek naar een borduurstekenbijbel. Ik heb via mail een tip! gehad maar helaas het boek is niet meer te bestellen.  Het was '250 Borduursteken', een uitgave van Marie Claire Idées. ISBN 978-2-84831-101-2.  Als ik het over kan nemen laat het me maar weten.
Hier schijnt het zonnetje dus nog lekker even genieten van mijn vrije dag.

Hartelijke groetjes Anita

Geen opmerkingen:

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...