Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

zaterdag 23 april 2011

Royal linkSinds kort lees ik alle blogs via Google Reader.  Handig maar net zo druk als dat je alles langs loopt. Het fijne is wel dat het allemaal bij elkaar staat. Nu ben ik niet zo'n talenwonder dus ben ook heel blij met mijn 'vertaler'. Maar het 'vervelende' is ook dat je sneller op een link klikt en natuurlijk weer een site erbij hebt. Je wordt ook zoooo nieuwsgierig van al die blogs. Van Francien kreeg ik de tip! van Needle and Threath en daar zag ik weer de link naar de video van Royal Needle School. Prachtig!!! Zelf kwam ik deze DroomFee tegen. Het leuke is weer dat je overal komt. Zo kwam het blog van Aliolka ook voorbij met hele leuke paaseieren. Voor volgend jaar?
Voor nu hele fijne Paasdagen en tot gauw.
Hartelijke groetjes Anita

Geen opmerkingen:

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...