Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

vrijdag 29 april 2011

Lekker vrij

Het was een goed Paasweekend. Zo lekker dat ik dinsdag met mijn dagen heb geschoven en nu heerlijk vrij ben tot 12 mei. YES!Nu kan ik eens kijken welk groot project ik ga doen. Het wordt iets met borduren. Maar het is ook tijd voor wat affo’s nl. het blokkenboek, naaldenboekje en speldenkussen dat ik als setje bedacht heb. Ook wil ik graag aan de clamshells werken die ik bij Jossie heb gezien en ze is al heel ver.

Ondertussen heb ik weer een paar kleine werkjes af. De vogeltjes zijn van Le Chalet de Pérelles.
Nog een biscornu met roosjes en zo maar een klein borduurtje.
Vanmiddag voor de buien hier ben ik nog even naar de markt geweest. Een paar leuke lintjes machineborduurgaren en lieve knoopjes.

Deze harten kwam ik tegen tijdens het surfen.

Hartelijke groetjes Anita

Geen opmerkingen:

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...