Welkom

Leuk dat je langskomt bij 'Vlijtige Handjes'. Zo lang als ik me kan heugen ben ik creatief bezig. Met stoffen werken vind ik het aller leukst. Hier laat ik al mijn 'makelijen' zien. Het is dan ook heerlijk toeven in atelierke Vlijtige Handjes.
Neem een lekker kopje thee of koffie en kijk eens rustig rond.

woensdag 20 april 2011

Ik ben er weg van........

Ja, ik ben er weg van... zo mooi..... Tijdens het surfen op 't net kwam ik dit hart tegen. Je weet ik ben helemaal in de harten op dit moment maar de roosjes van dit hart hebben mijn creatieve hart gestolen. Ze zijn zo leuk om te maken en geven zo'n mooie uitstraling. Dus nu ben ik op zoek naar een soort borduursteken bijbel. Zo een waar heel veel in staat en vooral sier borduurwerk. Tijdens mijn zoektocht kwam ik stumpwerk tegen. Ik begrijp dat dat ook opgewerkt borduurwerk is maar dan meer met linten? Ik zou graag van jullie wat meer informatie willen want ik wil zo'n 'bijbel' aanschaffen.

Natuurlijk valt er ook wel eens wat tegen!!  Weet je nog het linnen DMC garen wat ik gekocht heb? Dat leek me heel geschikt om op dit borduurlinnen te maken. Nou dat werd niets!! Het lag niet aan het garen maar het was het gewoon niet. Daarom voor de 3e keer, we geven vooral niet op hè, met gewoon DMC b5200 en nu is het het nog niet. Lopen die vogeltjes met hun kopje gewoon tegen die streep aan. .....
Ondertussen is het genieten van het heerlijke weer en nog wat lintjes die ik op de markt gekocht heb deze week samen met een heerlijk bosje ranonkels.
Geniet van het zonnetje en een heel fijn weekend.

Groetjes Anita

1 opmerking:

Jeanneke zei

Ik ben er ook helemaal weg van, Anita! Wat een beeldschoon hart.
Echt hartendiefje voor de ware hartenmaker en -liefhebber :>)
Groetjes!

Jeanneke.

Is dit iets voor jou?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...